A három épületből álló szállodában 30 szoba és 2 apartman 70 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Az egyedi stílusban berendezett szobák mindegyike fürdőszobás, WC-vel, színes televízióval és telefonnal felszerelt. Az apartmanokban hűtőszekrény is rendelkezésre áll.
Ez a pokol. Komolyan. Szép a környezet (leszámítva a tátongó fekete bányát ami olyan mint egy fájó sebhely a földbe vájva,ez az a szép kilátás amit előszeretettel hirdetnek), zöldül az erdő, csicseregnek a madarak. Ennyi pozitívumot tudok mondani. Wifiről ne is álmodj. Meleg víz, hát elég hamar elfogy ha nem vagy elég gyors esténként.
A fűtés remek. . . lett miután mi saját kezűleg megoldottuk a légtelenítést. A szoba koszos. Nem poros, hanem konkrétan undorító foltos a padló, beázásnyomok és repedések vannak mindenütt a szobában. Rozsdás víznyomok vannak a radiátorokon, repedt, feltöredezett a járólap. A szag. . . A szag olyan volt mint egy emésztőgödör mellett. Ezt is megoldottuk okosba, leleményes a magyar. A személyzetre nem lehet panasz, mármint az alkalmazottakra, ők kedvesek, segítőkészek, ezúton is köszönök mindent! Na a tulaj már más tészta. Vagy vezető, tök mindegy (nem a Lölő volt személyesen). Az egy disznó, úgy is néz ki, úgy is viselkedik [moderálva - a szerk. ] Hát ennyi. Aki már járt ott az gondolom nem vágyik vissza (vagy menjen optikushoz), aki még nem az jól gondolja át. Kirándulni a hegyekben olcsóbban is lehet.
A kedvező ár miatt választottuk ezt a szállást. Ez egy régebbi hotel, amire ráfér a felújítás, de a szobák tisztságával nem volt gond. négyszemélyes családunk egy nagyon tágas 2 szobából álló lakrészt kapott. Reggelit fogyasztottunk, amivel elégedettek voltunk. Kellemes volt a reggeli kávé a szép kilátású teraszról.
Igaz, hogy a várostól kissé távol van, de a közleben számos kirándulási lehetőség található: tv-torony, állatkert, Mecsek, Mecsekextrém. Mivel nem aknáztuk ki a környék lehetőségeit, mi mág visszatérnénk ide. Olyanoknak ajánlom ezt a hotelt, akik főleg ezek a látványosságok illetve a hegyi túrák felé érdeklődnek, és olcsóbb szállást keresnek.
5 éve voltunk ebben a hotelben és annyira tetszett, hogy ismét visszatértünk. Sajnos az évek alatt a szálló állaga romlott, de a környezet továbbra is gyönyörű. A személyzet mindent megtett a kényelmünkért. Szerencsére az idő ragyogő volt, ezért elbuszoztunk a siklósi csodaszép fürdőbe. Az állatkert viszont végre teljes szépségében elbűvőlő lett. Reméljük még megéri majd felújítani ezt a csodás panorámás hotelt.
A kép a szállodáról gyönyörű panorámás, a baj csak az, hogy a bánya környékére, nem a városra. Kép alapján választottam, odaérkezéskor a mellette levő épületben kaptunk szobát, ahol sem internet, de még tv nézési lehetőség is alig volt egy picurka tv-n. Másnap kaptunk másik szobát.
A reggeli étlapról választható volt, elég szegényes, 1 pohár itallal, a következő már fizetős volt. Odaérkezéskor már ki kellett választani 4 napi vacsorát, ami finom volt, de jobban örültünk volna másokkal együtt, ha ebédre elfogyaszthattuk volna. Ide csak nagyon akciósan éri meg elmenni.
Kuponos akcióval voltunk a szállodában. Egy jó GPS-szel nagyon könnyen odataláltunk. Az oda vezető út csodás, a hegyen, az erdőben, kacskaringós. A szálloda a Mecseken van, majdnem a tetején, mert a TV torony csak 3km-re található. A kilátás és a levegő fantasztikus. A szálloda nem új építésű, ettől függetlenül nagyon szép, és tiszta.
Nagy szobát kaptunk, erkéllyel. A személyzet végtelenül kedves, segítőkész. Az ételek nagyon nagyon finomak, és igazán bőséges adagot adnak. A másfél éves kisfiunk is velünk volt, mindenképpen ajánlom kisgyerekkel is. A környéken sétával elérhető, egy nagyon szép játszótér, kisvasút, az állatkert, ami épp zárva van, de idén megnyitják.
Novemberi enyhe időben, továbbképzés miatt voltunk 5 /hétköznapi/ éjszakát a szállóban. Olcsó /kuponos/ ára és szép fekvése miatt választottuk. A kilátás pazar. Kirándulni is lehetne a környéken,csak mi nem értünk rá. A berendezés nem első osztályú, de 3 csillagosnak megfelelő. Talán a fürdőszoba a legkopottabb.
A fűtés jó volt. /Szaunát nem próbáltuk, de nem is ajánlották egy szóval sem. / Legjobban a vacsorák ízlettek,de a reggelik is elég jók voltak. /Mivel nagyon kevesen voltunk,étlapról lehetett pár menüt választani/ Mi a városból könnyen odataláltunk GPS nélkül, a recepciós e-mailben megírt mindent. Hétköznapi sötét estéken viszont busszal "haza"menni nem túl kellemes. Dömörkapu végállomástól még gyalogolni kell egy sötét úton. Nyári időben még elmennék szívesen ide.
2 éjszakát töltöttünk el itt. A kilátás kitűnő a teraszról, de vannak negatívumok is: Utalvánnyal mentünk, visszaigazoló e-mailben nem kaptunk arról információt, hogy mit kell külön fizetni. A kuponon csak az IFa volt. Még az érkezés napján sem volt szó semmi másról.
Majd távozáskor ért minket a hidegzuhany: kiakarták fizettetni a hétvégi felárat (pedig csak hétvégén felhasználható kuponnal mentünk), valamint a szezonfelárat. Végül csak a szezon felár maradt, de elég kellemetlenül érintett minket, hiszen semmi előzetes tájékoztatás nem volt. A szobákkal nem volt probléma, maximum annyi, hogy az ablakot nem lehetett kinyitni. A fürdőszobára egy felújítás ráférne, egyedül a zuhanykabin volt normális. Valamint arról is elfelejtettek szólni, hogy szinte minden szombaton lakodalom van. Éjszaka a buszfordulótól a szállásig gyalogláshoz zseblámpa ajánlatos, mert sok kivilágítás nem volt az utcán.
Nagyon kellemes környezetben kitünő ellátásban volt részünk. Minden igényt kielégítő kiszolgálást kaptunk. Egyetlen amit hiányoltunk az a megközelíthetőség! Nehezen találtunk oda,GPS-nélkül szinte lehetetlen! Mi Férjemmel két éjszakát töltöttünk itt. A Személyzet segítőkész barátságos! Az ételek nagyon finomak voltak és kiadósak.
A hotel nagyon szép,csendes helyen van. Mi 2 éjszakát töltöttünk itt,félpanziós ellátás keretében. Az ételek kiválóak,változatosak voltak. A személyzet nagyon segítőkész volt. A kilátás gyönyörű,Pécs a lábunk alatt hevert. Nagyon jól éreztük magunkat! Kicsit nehézkes a szauna használat,mert ki kell menni az udvarra,és onnan lehet bejutni,de végül is megoldható.
2012. novemberében töltöttünk itt párommal 3 éjszakát,nagyon kellemes volt, jól éreztük magunkat. A Hotel szép helyen van, a városba autóbusszal rövid idő alatt le lehet jutni. A szoba egyszerű, de hangulatos és tiszta, a reggeli és vacsora finom és elegendő volt, a személyzet pedig nagyon aranyos, segítőkész.