A három épületből álló szállodában 30 szoba és 2 apartman 70 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Az egyedi stílusban berendezett szobák mindegyike fürdőszobás, WC-vel, színes televízióval és telefonnal felszerelt. Az apartmanokban hűtőszekrény is rendelkezésre áll.
A hotelt nem könnyű megtalálni, de kellemes volt a hely. 3 nap két éjszakát töltöttünk itt a családdal. Szép kilátás, nem volt zsúfoltság, a személyzet közvetlen, nagyon segítőkész, az ételek finomak és változatosak voltak. A Pécs kártyának nagy hasznát vettük. a szobák kicsit régi stílusúak, a fürdőszoba tisztasága kissé kifogásolható.
Havas januárban voltunk vendégeik 3 éjszakára. Kevés vendég volt a szeszélyes időjárás miatt. A város a "lábunknál hevert", a Pécs kártya nyerő ötlet. Mi buszoztunk, sétáltunk, csak a térképet kell ismerni. Az ételek nagyon finomak, vacsorára 2 féléből lehet választani, de mi nem tudtunk, így minden este egy A és egy B menüt kértünk, minden finom volt.
Az éttermüket az átutazóknak, és a máshol megszállóknak is ajánlom. A személyzet kedves, a kiszolgálás tökéletes. Jó kiinduló pont volt a város felfedeéséhez.
A párommal töltöttem el itt 3 napot. Úgy indítottunk, hogy alig találtuk meg a szállást, mert GPS-szel mentünk, és az a hegy másik oldalán akart felvinni az erdőn keresztül. De csak egy irányból lehet megközelíteni, mert a hotel egy zsákutca végén található. Tehát kb 1 óra bolyongás után végre megtaláltuk, de ez egyedül a mi hibánk.
A recepciós srác nagyon udvarias és kedves volt. Mi a B épületben kaptunk szobát, amivel elégedettek is voltunk, tiszta volt és csendes. A vacsorák finomak voltak (félpanzió esetén 2 menü közül lehet választani), a reggeli lehetne egy kicsit változatosabb, mert mind a két reggel ugyanazok voltak kb, de tulajdonképpen a 3 csillagos szállodáktól nagyjából ez a színvonal várható el. Péntek esténként élőzenés vacsora van, ez nagyon tetszett, nagyon jó ötletnek tartom! :) A kilátás nagyon szép, meg a környezet is, közvetlenül a hotel mellett van az erdő és a turista út. Nem messze van a kisvasút végállomása, gyerekeseknek ajánlom (mi azt nem próbáltuk ki). Az állatkert is nagyon közel van és a TV-torony is, aminek a tetejére 750 Ft-ért fel lehet liftezni. Csodaszép a kilátás fentről, ha valaki Pécsen jár, szerintem mindenképp menjen fel legalább egyszer az életben. :)
Családi nyaralásunk egyik állomása volt a hotel. Egy több épületből álló együttes. A főépület helyett a "mellék" épületben kaptunk szállást,mivel egy esküvő volt a főépületben,ezért áthelyeztek bennünket. Ezzel nem is lett volna baj,ha hasonló lett volna a színvonala. Maga a szoba tiszta volt és barátságos,amennyire egy felújításra szoruló épületben lehet.
Bár a szobák modernnek mondhatóak. A fürdő mindenképpen. A hotel maga eléggé kiesik a központból,bár a kisvasút gyalog pár perc,ahogy az állatkert is. A gyerekek ezt élvezték. Az étkezés a főépületben,büfé jelleggel,de előnyükre legyen mondva,változatos. Személyzet kedves,segítőkész. Gyerekkel,több napra nem,de annak,aki pihenni szeretne,és sétálgatni,és szereti a csendet,nyugalmat,annak ajánlom.