Páromnak foglaltunk szállást egy éjszakára. Közben úgy alakult, hogy a kórházban még sem fogtak ott másnapig (közel 300 km-ről érkezünk) minden gond nélkül biztosították részemre is a helyet. Rendkívül barátságos, segítőkész személyzettel találkoztunk. Helyben fogyaszthattunk vacsoránkat, ami nagyon ízletes, helyben készített volt.
Szobánk tágas, meleg, tiszta és kényelmes. Reggelikor megkérdezték kérünk-e tükörtojást, vagy rántottát de mellette ott volt a kocsonya, felvágottak, sajt, müzli, májkrém, húskrém, tea, kávé, tej, gyümölcslé amiből kedvünkre válogathattunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom:) Legközelebb is biztosan itt fogunk megszállni! !
Csodálatos négy napot töltöttünk el a Kálvária-Rácz Hotelben. Olyan ellátásban volt részünk, mint mostanában sehol! A Szálloda dolgozói rendkívül kedvesek, figyelmesek voltak, állandóan éreztük törődésüket, mindig azon fáradoztak, hogy nekünk mindenben "kedvünkre" tegyenek.
Nagyon tetszett a Rácz tanya látogatás, az a fogadtatás, az a kedvesség, az a sok finomság sokáig kellemes élmény lesz. Külön szeretném kiemelni a Hotelben a szilveszteri mulatságot,s azt a fiatalembert, aki fáradhatatlanul, mosolyogva mindenhol ott volt, ha kellett felszolgált,ha kellett rendezkedett, érdeklődött az étel mennyisége, ízére vonatkozóan, s ahogyan "összefogta" a csapatát az példaértékű! Igazi "vendéglátó"! Vagyis: nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Pécsett a Rácz Hotelban. Igazán mozgalmas volt és élményekkel teli,amihez a hotel is hozzá járult pár apró kedvességgel. Kaptunk lakatot,amire rá gravírozták a nevünket,belépőt a Tv toronyba,és kocsikázást a Rácz tanyán,amely nem mellesleg gyönyörű.
A Hotel nagyon családias, a berendezés barátságos.A személyzet kedves és segítőkész. Az étkezéssel volt problémánk,de ez abból adódott, hogy a hotelnek nincs konyhája és nem lehetett ételt rendelni Ettől függetlenül mindennel meg voltunk elégedve jól éreztük magunkat
A szállás tiszta rendezett, a személyzet nagyon barátságos, segítőkész. Gazdag programokon vehettünk részt, ami nagyon hangulatos és élménydús volt. (Rácz Tanya, Fürdő stb. ) Mindenhová szállítottak minket. A szilveszter este is kiváló volt. Legjobban mégis azt emelném ki, hogy úgy éreztük magunkat, mintha a legjobb barátainknál jártunk volna vendégségben.
Személyzet: egy részük átlagon felül, rendkívül kedves, szívélyes vendéglátó. (ingyen pálinka, bormeghívás, beszélgetés). Aki a programra elkísért minket, ő viszont állandóan sürgetett minket (pedig tartottuk magunkat a megbeszélt időpontokhoz), a vacsoránál nem engedte, hogy oda üljünk, ahová szeretnénk, túl szigorú volt a csoporttal.
Étkezés: prémium szintű ebéd és vacsora, ehhez képest a reggeli minősége alacsony volt. Örültünk, hogy engedtek minket január 1-jén du. 3-ig kijelentkezni felár nélkül és hogy reggelizni is hosszítottan volt lehetőségünk. Közel van a központhoz. Jó és változatos programok ott tartózkodásunk alatt.
Hangulatosan berendezett hotel, nagyon segitőkész alkalmazottakkal, tökéletes kiszolgálás és jól szervezett programokkal. Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom a hotelt!!!!
Az ár/érték arány nagyon jó. Elhelyezkedésben közel van mind a belvároshoz, mind a Tettyéhez, ami kirándulásnak is ideális. Az étkezés az árnak megfelelő. A reggeli esetében relative nincs nagy választék, de ha valami elfogy azt gyorsan potólják és a kávé is nagyon jó minőségű.
Vacsora mennyisége szintén bőséges, étlapról választható 1 főétel + 1 leves vagy deszert. Zárt parkoló van, de csak 3 kocsi fér be picit szűkösen. A szoba világos és csöndes. Nagyon jól éreztük magunkat, a helyet bátran ajánlom.
Családias hangulat, rendkívül figyelmes tulajdonos és dolgozók.Szobák tágasak, igényesek. Tartalmas programszervezés a szálloda részéről.Szilveszteri program nagyon kellemes, jó hangulatú volt. Az ellátás megfelelő, ízletes volt.Tervezzük a párommal, hogy tavasszal visszamegyünk pár napra. Mindenkinek szívesen ajánlom.