A vacsora a szállóvendégek részére főszezonban opcionális szolid svédasztalos rendszerben van megszervezve. Leves, 3 féle főétel, desszert. Az ebéd á la carte, a közepes hosszúságú étlapon klasszikus magyaros ételek szerepelnek, illetve az ún. közönségkedvencek, melyeket jól ismer és szeret, keres a közönség. Korrekt, bizonyos ételek terén olcsó árazás. Sokan betérnek ide enni, hiszen a vár és a múzeum a kisváros legfőbb látványossága, amely főleg nyáron nagyon sok látogatót, turistát vonz. 5 féle leves (590-1350 Ft), kb. tucatnyi főétel sertés, szárnyas, hal csoportosításban (2250-2990 Ft), 3 féle gyerekmenü (1450 Ft), 15 féle pizza 2 méretben (1150-1900 Ft), 3 féle spagetti, húsmentes téren Camembert rántva vagy grillezve, saláták, 5 féle desszert (550-990 Ft). Az Éttermünk ajánlata fejezet a legizgalmasabb, melyben pár marhahús étel és a népszerű Zengővárkonyi tál is szerepel (4300 Ft/2 főre). Ettünk tárkonyos őzragulevest, melyet savanykásan, citromkarikával készítettek pikáns és kellemes, gulyást, amely tartalmas, magyarosan paprikás volt, ám a hús goromba, kissé rágós, a gyerekek 2 féle pizzát kértek, Margharitát és sonkás-kukoricásat. A bolognai spagetti átlagos, nem nevezném szakácsteljesítménynek. A túrógombóc nagyon finom, ebből kétszer is ettünk. A vendégek többsége a teraszon étkezett, ahol ugyan meleg volt, de volt némi szellő, légmozgás. A piros napernyők miatt a fotóim minősége gyatra lett. Barátságos, készséges a kiszolgálás, de a személyzet létszáma csúcsidőben nem elégséges. Az étterem személyzete kezeli a szállásfoglalásokat, szobakulcs kiadásokat is, mivel külön recepciót nem tartanak fenn. A reggeli svédasztalos volt, minden nap ugyanaz, szűkös, egyszerű kínálat. A Mecsektea sokféle gyümölcsteája viszont pozitív színt hozott.