Kis családommal ettünk egy nagyon finom, nagyon-nagyon bőséges, házias, magyaros ebédet az étteremben. A kiszolgálás gyors volt, rendkívül kedves hölgy volt a pincérünk. Nagyon elégedettek voltunk mindennel, normális árakkal dolgoznak, el is csomagolták a maradékunkat.
Az egyetlen apró kis észrevételünk arra vonatkozott, hogy kizárólag készpénzzel lehet kiegyenlíteni a számlát, nincs lehetőség a kártyás fizetésre, bár ez nekünk nem jelentett problémát. Jó szívvel ajánlom a csárdát a hazai ízek kedvelőinek, a nagy étkűeknek pedig különösen!
Veletlenul fedeztuk fel ezt az ettermet, egy ismerosunk emlitette, hogy milyen finomak az etelek. Ezert ugy dontottunk, hogy kiprobalunk egy vasarnapi ebedet. A csarda Pecsvarad hataraban talalhato, kozel a Dombay tohoz, hangulatos kerthelyiseggel, jo parkolasi lehetoseggel. A mellekhelyiseg is tiszta volt, ami egy plusz pont a helynek.
A ket pincer lany nemcsak nagyon kedves, hanem ugyesen is dolgoznak. Az etelek hatalmas adagok, en nem is birtam az enyemet mind megenni, igy keresre becsomagoltak es elhoztuk. Az elso latogatas ota mar ketszer visszatertunk, mert az ar/ertek arany nagyon jo es finom volt minden etel, amit eddig rendteltunk. Csak ajanlani tudom mindenkinek, aki erre jar es jot akar enni.