A kávé középszerű, hagyományos pörkölésű, nem mondanám, hogy minőségi kávébabból készült. 1 db zacskózott kristálycukrot kaptam mellé, barna cukor nem volt. 390 Ft-ért drágának nem mondanám, a pluszban kért, külön kis kancsóban adott tejért nem kellett "felárat" fizetni. A cappuccino 520 Ft, a latte 620 Ft, a forró csoki 650 Ft. Italok terén Cappy gyümölcsleveket, Coca Cola család szénsavas kis üveges üdítőit, Szentkirályi ásványvizet tartanak. Tetszett, hogy van szóda is, nemcsak a fröccs mellé, a melegre való tekintettel kértem is egy pohárral (50 Ft/dl). Néhány kommersz rövidet és sörből természetesen Pécsi Szalont (420 Ft/5 dl) lehet inni az alkoholos italok terén. 10 féle fagylalt közül lehetett válogatni, 350 Ft egy gombóc. Közülük 2 íz volt mentes, a málna és a füge, én ez utóbbit kértem, mely cukor-, glutén- és tejmentes is. A gyümölcsíz nem volt jellegzetes, inkább por/aroma ízes volt. A sütemények házgyári, középvonalas jellegűek, de nem drágák, pontosabban vannak köztük olcsóbbak is. Isler, linzer, pécsváradi csemege (390 Ft), a Kinder Bueno torta szelete viszont 650 Ft volt. Tipikus átlagos, 3 pontos hely volt a számomra, sem jobb, sem rosszabb.