Kiváló 2016. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vagy hatodszorra jártam itt, de mindig megkap a hely kifogástalan jó ízlése és az ételek egyedisége. Beszélni kell a személyzet -nem lakáj- közvetlenségéről és szakmai felkészültségéről. A vendéglőt nyugodtan lehet perbáli csodának nevezni. Egyszóval tökéletes. Ugye lehetek egy kicsit rossz indulatú. Az árak enyhén húzósak, következmény a hétköznapi délután alig volt vendég. Az árak mérséklésével a kincsből - közkincs is lehetne.
A Walter is bizonyítja, hogy van élet, van gasztro-élet a főváros határain kívül is. Nagyon meggyőző, remek kis étterem minden szempontból. Remélem, nem veszik sértésnek, de valószínűleg a falu legfőbb vonzereje és mondhatni, a büszkesége is ez a vendéglő. A belső tér rusztikus, letisztult, egy...
12 Gault Millau pont elég ahhoz, hogy odafigyeljünk egy helyre. A Walter őrzi ezt a pontszámot, s méltán. Sokatmondó az is, hogy a kreatív séfjük Ruprecht László. Egyike a legizgalmasabb, legigényesebb vidéki vendéglőknek, bár ez a vidékiség is relatív, Budapesttől kb. 30 km Perbál, sokan onnan...