A hely szuper, télen-nyáron jó kikapcsolódást tölthet el az ember itt. A személyzet kedves volt, az étterem tágas, nem ültettek más mellé, volt külön asztal. Az étel meleg, finom, és bőséges.
A pihenőpark gyönyörű helyen van, rendezett, szép területen helyezkedik el. Egy mutatós faházban laktunk 8-an. Az első megdöbbenésünk akkor volt, amikor az apartmannak nevezett elhelyezéshez nem volt főzősarok, egy poharat sem találtunk. Kérésünkre hoztak poharat, tányért, és egy mikrohullámú sütőt.
A ház rendkívül hideg volt, és nagyon zajos. Ha a tetőtérben alvó megmozdult az ágyában, nem csak a mellette alvó ébredt fel, hanem a földszinten alvók is. A beígért szilveszteri discóba nem jutottunk be, mert annyian voltak a környékbeli településekről jövők.
Megérkezéskor kaptunk egy nem megfelelő szobát, amit korrigáltak. Nem volt a beígért üdvözlő ital és a kisállat simogatás. A reggeli nem volt változatos. Csak tea volt amit ők izesitettek. Szalámi,sonka, sajt, vaj,lekvár és méz. Fehér kifli és zsemle.A vacsora jó ízű volt. A kiszolgálás tökéletes.
Nagyon jól éreztük magunkat, kisgyerekkel is minden nagyon jó volt. Maga a szállással, az étkezéssel is nagyon meg voltunk elégedve. Csendes, nyugodt környék, a környező hegyekben nagyon jókat lehet túrázni is.
A szilveszter éjszakát töltöttük a Sipito pihenőparkban gyerekekkel barátokkal. A buli jó volt. Annyi a sérelem hogy a szállásadót telefonon megkérdeztük,hogy a szervezett retro discoba a gyerekek is mehetnek-e,amire igen volt a válasz. A gyerekek be is mehettek,de már a belépést követően a pultoshölgy rögtön megjegyezte,hogy miért kell gyerekeket hozni.
Láthatóan nem mi voltunk az egyetlek akik gyerekkel voltunk, és nem kivántuk a faházban hagyni a gyerekeket. Ha azt mondták volna, hogy nem mehet gyerek akkor viszont nem vettük volna meg a 2500 ft-os disco belépőt.
Esküvő alkalmából voltunk a Sipitó Pihenőparkban. Az étel kiváló volt, a kiszolgálás udvarias és gyors. A szobák tiszták és szépek. Az egész hely nagyon hangulatos, erdei környezetben madárcsicsergéstől hangos. Legfeljebb az odavezető út hagy némi kívánnivalót maga után. Szívesen mennék máskor is.