Piliscsaba város Pest megyében, Budapesttől 25 km-re fekszik. A rómaiak az Ad lucum felicem, azaz Boldog-liget nevet adták az erdős hegyoldalakkal körülvett helynek. A falu neve, a Csaba feltehetőleg török eredetű (caba: ajándék) személynévből keletkezett. A Pilis előtag a Pilis-hegységre utal. A néphagyomány a község nevét Csaba királyfitól származtatja.
Nevezetességei: Római Katolikus templom, Csodásérmű Szűz Mária-kápolna, Nepomuki Szent János, Ősök parkja, Református templom és a székelykapu.
Visszatérő vendég vagyok. Isteni a latte, finomak a szendvicsek, hotdogok. Ja, mindez jó áron. Különösen ha van MOL appod! A személyzet kedves. Ajánlják az új termékeket, vagy az éppen akciósokat
Megőrültem a levesekért!!! Azt szeretném kérni, hogy legyen csak levesbón. Mennék akár minden héten csak korlátlan levesezni. Imádnám! Előre is köszönöm!!!:)))))))) Várom a lehetőséget:)))
Nem igazi utcai étel, amit itt kínál az Indigo, hiszen nem az utcán készítik, nem is ott árulják, hanem egy jól kialakított helyiségben, jól szervezett módon. Mégis, ahogy olvasom a helyről az indiai konyhát ismerők és Indiában jártasak bejegyzéseit, amit itt kínálnak, az sokban hasonlít az...