Ár-érték arányban az eddigi tapasztalatimat még felül is múlja a panzió. A szoba tágas, bőven tágas, az ágy óriási és kényelemes, a fürdőszoba szellőztethető és tiszta. A tulajdonos bár nem túl szószátyár, de kedves és segítőkész, és főleg nagyon fair. A takarítónő nagyon előzékeny és rugalmas.
Az étterem kínálata változatos, az árak és a mennyiség arányban vannak (egyszer sem maradtunk éhen). Talán a kímélő ételekből lehetne egy kicsit nagyobb a választék, de aki nem ilyenre vágyik, az meg fogja találni a számításait. Az a fajta panzió ahol bátran el lehet tölteni hosszabb időt is. A város sajnos túl sok látványosságot nem ad, de ez nem a panzió hibája.
Az étteremben jártunk, egyszer ebédeltünk ott. Elhelyezkedése kiváló, főút mellett, könnyen megtalálható helyen van. Az udvarban parkolási lehetőség adott. A bejárati ajtót kicsit nehéz megtalálni. Esztétikus a berendezés, kényelmesek az ülőhelyek, szépek a terítékek. Az asztalokat friss virág díszíti. A kiszolgálás gyors, pontos.
A választék elég széles. Keveset kellett várni az ételre. Menüt már nem kaptunk, de fél adagot lehetett rendelni. Az árak kis pénzű embernek soknak tűnnek, kirándulónak megfelelő. Nagy adag ételt kaptunk. Az egyik étel nagyon finom volt, a másikban a saláta minősége nem volt megfelelő.