Szerencse, hogy az étteremben útba igazítottak, a topiqcenter kék tábláját kellett követni. Ha nem kérdezzük meg,talán még most is ott kóválygunk valahol. Rend,tisztaság az egész épületben,szobában, abban nem volt hiba. Központi klima a szobákban, nem mentünk sokra vele, lehet a mi butaságunk, de hajnali 3-kor nem bírtunk rájönni, hogyan nyílik az ablak. baromi hangos klima mellett kalandos volt az elalvás. Hab a tortán: az éjszakai-hajnali bejutás a panzióba. Érkezéskor, úgy mellesleg közölték, hogy a szoba kulcsán kívül a másik kulcs a vészkijáraté, ami éjszakára zárva van. Ebből következtettük ki a nagy eszünkkel, hogy ott kell bejönni. Hát az bizony életveszélyes volt. Vak sötétség a parkolóban,legalább egy mozgásérzékelős lámpa elkelne. Telefonokkal világítottunk, míg egy ingatag,rogyadozó falépcsőn elvergődtünk a sötétben az ajtóig. Csodálkozom, hogy eddig nem történt baleset. Pihenésre, kikapcsolódásra kíválóan alkalmas a panzió, a táj csodás, de én esküvő,vagy más nagyobb rendezvény után a faluban, nem választanám szállásnak. Csak egy kis apróság, nagyon jót derültünk: recepción a táblán a szobaárak kiírása: násztutas lakosztály: 1 személyre . . . . Ft. És itt nem az ár kiírása a fontos, ezért is nem írtam ide. Vicces, meg kell hagyni. Étkezést nem értékeltem, nem volt, csak 1-1 kávét ittunk, ami fincsi volt.