Az ebéd nagyon finom volt. A kiszolgálás is udvarias,kedves. Ár-érték arányban is korrekt. Másoknak is ajánlanám az éttermet amely hangulatos a régi fekete-fehér családi fényképekkel a falakon. Ebédidőben érkeztünk. Gyorsan ki lettünk szolgálva,nem kellett sokat várni a frissensültre. Kiadós nagy adag ételeket szolgáltak fel. Ha valaki nem tudta elfogyasztani az ebédjét be is csomagoltathatta.
3-4 alkalommal jártunk itt. Mindig nagyon elégedettek voltunk. Az ételek finomak. Az adagok nagyon nagyok. Nagykovácsiból járunk át évente egyszer, mert annyira elégedettek vagyunk. A levesek finomak, a pizzát is kipróbáltuk, a főételekkel is mindig elégedettek voltunk, de három fogást még nem sikerült végig ennünk.
4-5 alkalommal jártunk itt, de még sosem csalódtunk az étteremben. Barátságos, udvarias felszolgálás, finom ételek, pl. a Harcsapaprikás juhtúrós csuszatésztával mennyei. Benne van országszerte az első 3- ban! A pizzák is finomak. A hely kicsit sötét- talán ennyi a hátránya- de a régi hangszerek a színpadon és a fotók a falon igazán figyelemre méltók.
Egyszer még egy rendezvénybe is belecseppentünk, ahol zenéltek, énekelten (németül) a helyi vendégek. Az árak megfizethetők. Tiszta, tágas a mellékhelyiség. Pilisszentiván rendezett település, szép környezetben, sok kirándulóhellyel- a képek ezt mutatják.
Kb. 15-18 éve járok ide, nyugodtan kijelenthetem, hogy nincs még egy ilyen étterem, amiben sohasem csalódtam! Köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki szeretne egy kicsit elbújni a "világ" elől és nyugodt családias légkörben finomakat enni keresse fel ezt a kis gasztro-paradicsomot.