Kiváló 2019. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. november 22.
Nagyon jót ettünk! Ninsc zsúfoltság, széles és számunkra különleges (vadételek) az ételválaszték. Nagyon jól kikapcsolódtunk. Az árak nagyon megfelelőek. Többször voltunk már ott. (Persze, aki a kákán is csomót keres, vagy rosszul ébredt éppp aznap, az ne menjen étterembe, hanem élvezze az otthoni, finnomabb, váltzatosabb házi kosztját. De aki vidám lélekkel kerekedik útra, az szeretettel tekint a világra, és nem akad ki olyan apróságokon, amelyek aztán elveszik a kedvét az ételtől, az élettől.
Kirándulás elött érkeztünk. Csak mi voltunk az étteremben! Biztos friss volt minden mert sokat kellett várni. Az ételek nem voltak nagyok és csak átlagosak. Ezér az árért már sokkal többet várnék.
A rendelt ételek az ehetetlenség határát surolták. Rossz ízű, nem friss ételeket kaptunk. Senkinek nem tudom sajnos ajánlani ezt az éttermet, mi biztosan többet ide nem jövünk.
Amennyiben halálközeli élményre vágysz vagy egy éjszaka alatt szeretnél megszabadulni 3 kg-tól, akkor bátran fogyassz el egy harcsaparikást juhtúrós strapacskával, a tulajdonos kifejezett ajánlására. Ha ennyire nem vagy bátor és csak egy egész éjszakai rosszullétre vágynál, akkor a szarvascomb...