Ami tetszett: a pizzák tetszés szerint variálhatóak, pizza vastagság, szósz, feltétek, stb. Ezen kívül sokféle frissensült kapható, melyek nagyon ízletesek voltak, mint ahogy a pizzák is. Ami nem tetszett: A takarítás hagyott maga után kívánni valót mindenfelé. Az asztalterítő tiszta folt volt, belső ablakpárkányban (mely mellett közvetlenül asztal van) bogártetemek, pókhálók, stb.
Bent nagyon kevés hely van, a kinti teraszrészen kicsit több. Összességében: a kiszolgálás tökéletes volt, nagyban emelte a hely fényét az ott dolgozó fiatal hölgy kedvessége, bája, lelkiismeretessége, igazából ennek, és a finom ételeknek köszönhető, hogy nem bántam meg az ott tartózkodást. Az ételek nem drágák és finomak. Házhoz szállítást is vállalnak, ezért legközelebb ezt fogjuk választani. Konkrétan maga a hely nem tetszett, ezért helyben fogyasztásra biztosan nem megyünk többször.