Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ilyet még sosem írtam.

Teleki-Wattay Kastély Étterme PomázTeleki-Wattay Kastély Étterme Pomáz a térképen

Szörnyű 2024. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. június 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Születésnapot szerettünk volna náluk ünnepelni. Jó helyen, saját parkolóval rendelkező, szép épület.
Hét személyre foglaltunk asztalt. Érkezésünk után kissé tanácstalanul sétáltunk a kastély, majd egy ajtó felé, mert az égvilágon semmi sincs kiírva. Ekkor egy pincér hozzánk lépett, határozottan közölte, hogy az asztalunk náluk lett lefoglalva, amit a kerthelyiségben találunk. Egy büfé mellé kalauzolta családomat, ahol egy fedett rész helyezkedik el. A kocsma szerű valamin, kissé meglepődtünk. Az asztalokat egy pincér hölgy elkezdte összetolni, köré székeket hordott,melyekre koszos, előzőleg leevett ülőpárnákat helyezett. Az asztalra abrosz már nem jutott, rácsos kopott vackok mellé ültünk. Mivel épp futball vb. zajlott, falon egy óriási Tv-n ment a műsor. Mivel rajtuk kívül senki sem volt a helyszínen, kérdeztük, hogy ezt tudjuk-e mellőzni? A közepesen udvarias pincér közölte, hogy talán igen, de ha jön még vendég, akkor vissza fogja kapcsolni.
Leültünk, de már akkor tudtuk, hogy itt egy falatot sem fogunk enni. Úgyhogy egyöntetűen felálltunk az asztal mellől és elindultunk kifelé. Az ekkor már udvariatlan és arrogáns pincér megjegyzéseket tett, amire nem kapott reakciót. Kifelé menet derült ki, hogy a lefoglalt asztalunk nem itt, hanem a kastély épületében elhelyezkedő étteremben van. Ezt semmi sem jelzi, a vendégeket senki sem igazítja útba!?!?!?!? A hangulat, ez a primitív fogadtatás, totál elvette a kedvünket attól, hogy ott maradjunk.
Úgyhogy fogalmunk sincsen az ételekről, az italokról és az eldugott személyzet hozzáállásáról!
Egy dolog biztos! A Telekire a szervezetlen, mindenfajta tájékoztatást nélkülöző, az először náluk járó vendégeket totál félrevezető és udvariatlan viselkedés, rendesen rányomja a bélyegét!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű

Teleki-Wattay Kastély Étterme további értékelései

2021.03.12családjával
Szörnyű
Mint lakodalmi vendég vettem részt a kastélyban. Már belépéskor láttam, hogy a lépcsőnél nincs kigazolva, a szőnyeg tele van kaviccsal. Nem méltó egy esküvőhöz. A lakodalom előtt 1 órát várakoztunk a teraszon a hőségben. Ha italt kértünk hozták a horribilis számlát, amin nagyon meglepődtünk. A...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karin Budapest - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Karin Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval