Pörböly

Pörböly
Pörböly - Gemenci Erdei VasútPörböly
PörbölyPörböly

Pörböly bemutatása

A település Bátaszék és Baja között fekszik, a Gemenci erdő szélén, így méltán kapta a "Gemenc kapuja" elnevezést.
Nevezetességei: Ökoturisztikai Központ és a Gemenci Állami Erdei Vasút- innen indulnak a Gemenci kisvasút vonatai, melyeket alkalmanként gőzmozdony továbbít.

Evés, ivás Pörbölyön (2)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Pörböly és környéke legfrissebb értékelései

2024.11.15a párjával
Nagyon elégetettek voltunk mindennel. A környék csendes nyugodt . A hotel személyzet kedves, segítőkész, a szoba kényelmes tiszta . A wellness részeg minden igényt kielégítő . Az étterem kifogástalan, bőséges választék, ízletes ételek. Kellemes kikapcsolódás volt számunka. csak ajánlani tudom...
2024.11.12a párjával
Vasárnap este mentünk a bisztróba, még sosem jártunk itt, gondoltuk kipróbáljuk. Könnyen odataláltunk, hely volt, rögtön le tudtunk ülni, az asztal tiszta volt, mindegyiken dekoráció. Kellemes hangulat. Az italt gyorsan megkaptuk- az elsőt. Sajnos hiába néztünk erőteljesen a pult felé aztán,...
2024.11.04gyerekekkel
Kétszer ettünk ebben az étteremben, mi a férjemmel mind a kétszer rizottót ettünk ami nagyon finom volt. A kislányom rántott husit evett és én még ilyen finoman elkészített rántott húst nem kóstoltam. Ha visszamegyünk Szekszárdra biztos megint betérünk majd.

Pörböly és környéke kedvelt szállásai

Duna Wellness Hotel Baja - Két ünnep között
Duna Wellness Hotel Baja
29.900 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös

Pörbölyi látnivalók (3)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Pörböly és környékén

Erzsébet Nagy Szálloda PaksErzsébet Nagy Szálloda, PaksCsomagok már 21.475 Ft/fő/éj ártól
34 értékelés
Puchner Kastélyszálló BikalPuchner Kastélyszálló, BikalCsomagok már 26.950 Ft/fő/éj ártól
343 értékelés
Corso Hotel Pécs PécsCorso Hotel Pécs, PécsCsomagok már 13.028 Ft/fő/éj ártól
41 értékelés
Hotel Cabernet VillánykövesdHotel Cabernet, VillánykövesdCsomagok már 14.450 Ft/fő/éj ártól
35 értékelés