A Haltanya Halsütő büfét Poroszlón áthaladva már többször szemrevételeztem az autó ablakából, de csak idén augusztusban sikerült meglátogatni Eger fele tartva egy Hobo koncertre. Édesvízi halakat készítenek bő olajban sütve. Mellé nagyipari, érdektelen söröket adnak és néhány iható bort.
Egy süllőt kértünk, mellé ezt meg azt, a hal 5000 forint volt, ami akárhogy is vesszük elég húzós ár, ennyiért egy étteremben egy csúcsminőségű fogást kap az ember nem egy darab olajban sült halat. Ezzel együtt megadom a 4 pontot a helynek, mert a hal kétségkívül friss és finom volt.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.