Kiváló 2013. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. október 16.
Remek hely! Figyelmes kiszolgálás, hatalmas ételadagok, gyors és figyelmes kiszolgálás, gusztusos tálalás, viszonylag olcsó árak. 8 fős baráti társasággal tértünk be ebédelni. Nem kellett sokat várni a megrendelt ételekre, hatalmas, esztétikusan elrendezett adagokat kaptunk. Én ponty-halászlét kértem, de hamar jóllaktam. Becsomagolták, alufóliával burkolt üvegbe! Köszi Éva! Ha erre járok, csakis ide jövök legközelebb!
Nagyon kedves kiszolgálás. Egyik kiszolgáló hölgy a szivünkhöz nőtt 5 napból első nap után csütörtöktől csak hozzá szerettünk volna ülni. Finom ételek.
IPoroszló legjobb étterme.Az ételek isteniek,az adagok hatalmasak.Külön dícséret Tomi nevű felszolgállónak.Nagyon kedves ,barátságos ,érti a szakmáját.Ide biztos visszajövünk.
Utban hazafelé láttuk meg Poroszlóm a Kormorán éttermet. Megálltunk ebédelni. Egy hatalmas jégeső előtt. Az ételválaszték nagy. Kellemes hely, Gyors kiszolgálás. Az ételek mennyisége nagy. Ize finom. És az árek nagyon barátságosak. sokan voltak, mégis hamar enni tudtunk. Aki arra jár, érdemes...