2014. szeptember 9.barátokkal járt itt 55Tiszta kényelmes és 4 csillagos élmény. Ami szó szerint az. Az ételek nagyon izletesek, finomak. Vannak házias és nemzetközi izek is. Mindenkinek ajánlom. Gyerekkel és gyerek nélkül. Közel van a Barlangfürdöhöz. A szállodába a wellnes részleg magáért beszél.
Nyugalom és madárcsicsergés. Barátokkal és családdal is ajánlom. A pincérek kedvesek a kiszolgálás fenomenális.
2014. szeptember 4.családjával járt itt 55 Nyugodt csendes hagulatos pihenésre vágysz akkor ajánlom. Családdal vagy csak pároddal. Lehetsz fiatal, idösebb vagy középkörú. A kiszolgálás szinvonalas házias ételek. Wellnes reggel 7-20-ig. A félpanziós ellátásnál a reggeli bőséges vacsora ltszámtól függöen vagy menüs vagy választásos. Ha el szeretnél szabadulni a napi gondoktól utt a helyed.
A gyógyviz remek és különböző testrészeidet masszirozó sugarakkal rendbe tehetted hátad vállad nyakad. Mindenkinek ajánlom. A szbobák kényelmesek.
2014. június 6.a párjával járt itt 55 Ha valaki egy kellemes, barátságos, nyugodt pihenést akar családjával eltölteni akkor ezt a helyet javaslom. A félpanziós ellátás böséges és izlétes ételekkel dobja fel az ember napjait. Kitünő helyen van. Ráadásul hamar minden elérhető. A tófürdő kellems és a beteg izületes végtagoknak igen kellemes.
A szálloda wellnes részlegében is megtalálható minden ami a pihenést szórakozást tökéletessé teszi. Mindenkinek ajánlom.
2014. április 12.családjával járt itt 55 Nagyon jó kis hely. Aki egy nyugodt barátságos kellemes pár napot szeretne eltölteni családjával ide menjen. A kiszolgálás nagyon jó az ételek isteniek és rengeteg ételféleségből választhastsz. Vannak napi ajánlatok és a kávé. Közel van a városhoz pár perc sétával is akár. Villamossal be lehet utazni a várost.
Ajánlom az Aqau vizi paradicsomot. Rengeteg jaccuzi és élménnyel teli napokat tölthetsz itt.
2013. november 20.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes családias hely. Közel van hozzánk és az ételek magukért beszélnek. A kiszolgálás színvonalas. Remek íz hatások. Desszertek nagy választéka. Ha házhoz rendelsz hamar, kiszállítják és még meleg. Rengeteg kedvezmény főleg hétköznap délután. Ha 3000 Ft fellett rendelsz ajándék üditő. A Pizzákból mindenki tud választani kedve szerint.