2019. október 7.a párjával járt itt 55 Szeptember utolsó hétvégéjét töltöttük a szállodában, amit az értékelésből is látható kiválónak találtuk. A szállás minden szempontból megfelelő volt, sőt az időnek köszönhetően még a külső medencét is használhattuk. Az ételek finomak, a személyzet udvarias, segítőkész.
Nagy meglepetés volt a közvetlen átjárás az arborétumba, ami egy különleges élmény volt. Sajnos olyan pontot az értékelésben nem találtam, ami nekünk csalódást okozott. A félpanziós étkezéshez kuponokat kaptunk 1500 Ft-os címletekben. ezeknek a kuponoknak a felhasználhatósága lepett meg. Amennyiben 1400 Ft volt az elfogyasztott étel értéke, kupont nem fogadtak el, az összeget hozzáírták a számlához. Ugyanez történt, ha pl. 5000 Ft volt az ár, a három 1500Ft értékű kupon feletti összeg szintén a számlámra került. Távozáskor az így felgyülemlett plusz költség mellett, még 3000Ft értékű kupont visszaadtam.
2017. november 20.a párjával járt itt 55 Október 25-től volt szerencsénk eltölteni egy kellemes hétvégét a hotelban. Megérkezésünk után tettünk egy kisebb sétát, amit akkor tapasztaltunk az leírhatatlan. A levegő olyan tiszta, hogy harapni lehet. A várost talán nem kell bemutatni, izgalmas, sok régi emlékkel, de ennek ellenére inkább a szálloda környékén töltöttük az időt.
A szálloda tiszta, a személyzet udvarias, az ellátás kielégítő. Ami egy kicsi hátrány, az az "uszoda" nagysága a szálloda méreteihez képest. Összegezve: aki szereti csendet, a kellemes sétákat, feltétlenül látogassa meg a szállodát.
2017. július 19.a párjával járt itt 45 Barátaink ajánlására látogattuk meg a szállodát. mivel elég nívós szállodáról volt szó, ennek megfelelően alakultak az elvárásaink is. A fogadtatás kedves volt,a meglepetés a szobába lépés után ért bennünket. A képet az Önök oldaláról töltöttem le, ez egy standard szoba, tehát csak erről tudok véleményt írni.
A többi szoba valószínűleg ennél kényelmesebb volt. A négy csillaghoz mérten ez a szoba bármelyik sima panzióban is megtalálható. Összesen egy sima szék volt, fiók egy, 15 cm mély, a biblián kívül más nem is fért el benne. Leülni csak az ágyra lehetett. Sorolhatnám, hogy az elmúlt években ugyancsak előszezonban, azonos kategóriájú szállodákban szintén standard szobákban voltunk, de a kényelmi különbség jelentős volt. ( Pécsen pl. külön kanapé, fotellel ) Ezen a kényelmi különbségen kívül a többi szolgáltatás, és a nagyon finom ételek, Eger szépsége feledteti ezt a kis hiányosságot.
2014. június 5.a párjával járt itt 55 Májusban töltöttem itt feleségemmel 3 éjszakát, és csak legjobbakat tudom elmondani. A szoba, a berendezés, az ételválaszék maximálisan kielégítette igényeinket. A wellness részleg is különböző szolgáltatásaival mindennap élvezetes volt. A személyzet udvarias, segítőkész. A belső kialakítás jól alkalmazkodott a vár hangulatához.
( natúr téglafal ). A város is meglepően hangulatos volt. Az ár-értékarány számomra megfelelt.