2016. május 21.barátokkal járt itt 55 Egy óriási eső felhő kergetett be bennünket egy szabadtéri program kicsit kesernyés és csalódott emléke után. Az utcaképen csak a szokásosnál nagyobb plakát volt a csábító. Éppen pont addig, amíg közelebb nem kerültünk. Meglepetésünkre kedves pincérek invitáltak határozottan, a teltház ellenére is egy, az emeleten kialakított hangulatos, szinte már otthonias kényelmet sugalló helyre.
Ekkor már a kissé akcentussal bíró pincér ( tulajdonos? ) kedves ajánlata egyre nagyobb lelkesedéssel hatott. A bolgár bőségtál gusztusosan elrendezet, frissen grillezett, ízletes falatokkal volt tálalva. Tökéletesen bele lehetett feledkezni az ízekbe. A csirke és sertés húsok megfelelően zamatosak, a faszénen sült darált húspogácsa pikánsan fűszerezett és a nyárson lévő sült hús finom kiegészítője volt a vegyes, friss salátának, amit kérésre behelyettesítettek a köret helyet, de mégis egy picike sült burgonyát mégis becsempészve, hátha szükség lesz még rá A helyi specialitásos buci még friss meleg volt, isteni…
Partnerem kéksajt gombájáról egészen dicshimnuszokat zengett. Igaza volt, belekóstoltam
A választék még grillezett húsok és halak nagy választákát sorolták fel elfogadható áron, és a friss csapolt Staropramen sör jól kiegészítette a menünket.