2022. július 6.barátokkal járt itt 25 Pozitívum: A szállás jó helyen található és nem drága. Negatívumok:
A szobánk 2 személyre kb. 9m2. A paplan, párna belül sárga foltos, bár a huzatok tiszták. Kérdeztük, kicserélné-e a foltos ágynaműt? A válasz röviden: NEM! Szekrény a szobában egyáltalán nem volt.
A TV asztal alatt egy kb 40x40 cm-es dobozra mutatott a tulaj szekrényként (mintha a szekrény igényt nem is értette volna). A hirdetett kilátás az ablakból (bár nem azért mentünk, csábítóan hangzott) a vár helyett egy barna ház. A meghirdetett kőszegi kisokost (melyet senki nem kapott meg) másnap külön kérésre átadták, azzal a kikötéssel, hogy vissza kell adnunk. Az idegenforgalmi irodában rengeteg prospektust adnának nekik ingyen, örömmel - ha a tulajt érdekelné a vendégek jóléte. A mosdóban, WC-ben kínok árán folyik le a víz. . . . Az olvasólámpában nincs kötrte. A "meleg reggeli" pőre főzőkolbászból és fehérkenyérből állt egy szem zöldség nélkül, ez minősíthetetlen volt. A befizetett adóról nem kaptunk nyugtát.