2016. augusztus 15.a párjával járt itt 45 Mindösszesen 3 éjszakát töltöttünk az Önök szállodájában. A kastély gyönyörű helyen van, könnyen megközelíthető. Becsekkolásunk könnyen ment, a kastély épületében kaptunk szobát ami szép és rendezett volt. A wellness részlegben nagyon jól éreztük magunkat a masszázs isteni volt! Az étel választék nem volt bőséges és finomnak sem mondható.
A szállodával nem volt semmi gond, de számomra a recepciós Hölgy lekezelő megnyilvánulása felháborító volt! A fülem hallatára küldte el, a valószínűleg külföldi vendéget, a telefonba egy másik éghajlatra, mintha mi ott sem lettünk volna! ! Ez kocsmai stílus, nem egy 4csillagos hotelhez méltó személy!
La Contessa Kastélyhotel válasza
Kedves Vendégünk, köszönjük hogy időt szánt az értékelésre. Sajnáljuk, hogy nem voltak maradéktalanul megelégedve szállodánk szolgáltatásaival. A félpanziós vacsorára vonatkozó észrevételét továbbítottuk a chef részére. Elnézését kérjük, ha úgy érezte, hogy a recepciós hölgy viselkedése nem Kastélyszállóhoz méltó, biztosíthatjuk, hogy korábban ilyen eset nem fordult elő egyik kolléganővel sem.
Bízunk benne, hogy a későbbiek során újra szállóvendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
2016. augusztus 22., La Contessa Kastélyhotel