Arany 21 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 461 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 5 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 91 feltöltött kép kell
2017. június 15.barátokkal járt itt 55 Barátaim vittek el ebbe az étteremben. Azóta naponta járunk ide kávézni,enni. Egy negyvenes fiatalember lakik itt aki szakácsként dolgozott Pesten több évet/évtizedet. Barátságos, kedves,udvarias. Nagyon szép galériás ház,hatalmas terasszal amin egy bár található. Hihetelen látvány a szemben lévő kis sziget,a kacsák,a gyönyörű Dunapart.
Előttünk sütötte meg az ételt, nem kellett sokat várni. Nagyon elégedettek vagyunk! Köszönjük hogy be engedett az otthonába.
2017. június 14.a párjával járt itt 35 Kedves étterembe járó Hölgy /Úr! Erről az étteremről mit mondhatnék? ! Nem biztos hogy az én véleményem lesz a mérvadó az étterem választásnál. De elmondom a véleményem pörköltet ettem,csak csontot kaptam. A burgonya nem volt eléggé megfőzve. De a karamellás flan isteni finom volt. Nekem picit régimódi a stílusa az étteremnek.
De lehet hogy valaki pont ezt szereti. A felszólgáló sokat beszélt. És az volt még furcsa hogy csak mi tartózkodtunk az étteremben.
2017. június 13.gyerekekkel járt itt 55 Erről az étteremről semmi rosszat sem tudok írni,pedig elég kritikus vagyok! Mikor éttermet választottam a családom számára fontos volt az ár érték arány! Más étteremben csak az ételért fizettünk volna kétszer ennyit,így ezt a helyet választottuk! Megkérdeztem mást aki evett már itt hogy ajánlja -e az éttermet!
Csak negatív dolgokat mondott. Én és családom ennek nyomát sem láttuk,tapasztalatuk! Késöbb derült ki hogy nyításkor volt vendég,mikor még vannak gyermek betegségek. Úgy látjuk hogy kinőtték a problémákat! Hétvégén ettünk itt fejenként a korlátlan ételfogyasztás 1390 Ft volt. Bőséges választék, hihetetlenül kedves kiszolgálás, tiszta étterem és eszméletlen finom ételek tömkelege fogadott minket. 45 percig ehetünk,de egyáltalán nem sietettek minket. Nyugodtan kávéztunk az étkezés végén. Marasztaltak minket. Ez idő bőven elég volt az étkezésre. 8 főre fizettünk jattal együtt 14 ezer forintot, ebben fejenként két ital volt benne meg két kávé! A korlátlan fagylalt fogyasztást is nagyon kihasználtuk! Köszönjük hogy itt ehetünk! Biztos hogy jövünk még!
2017. június 13.barátokkal járt itt 55 Kedves étterembe járó Hölgy /Úr! Rendszeres vendégek vagyunk barátaimmal,gyermekeinkkel látogatjuk az éttermet nap mint nap. Csak ajánlani tudom. Nagyon nehezen szántam rá magam hogy bemenjek. A környék elit helyenként van számon tartva. De kellemesen csalódtam. Nagyon jó a kiszolgálás,kedvesek,udvariasak.
Általában menüzni szoktunk,mindig finomak az ételek. Pár apró hibát lehet tapasztalni ami a babaszoba használatára,tísztaságára vonatkozóan jegyeznék meg, amiről sem az étterem alkalmazottai,sem a túlajdonos nem tehet. A babaszobával kapcsolatban nagyon szépen köszönjük hogy ingyenesen használhatjuk,igaz nincs rendszeresen takarítva,de nagyon nagy dolog hogy gyermekekkel tudunk önökhőz járni. Sajnos nem mindenki használja ésszel ezt a lehetőséget. Folyamatos a rongálás,széttörik a játékokat. Mivel rendszeresen ide járunk látjuk hogy tűnnek el játékok. A tegnapi nap folyamán észleltük, hogy egy egész ládányi építő fa játék eltűnt,ezt jeleztük is. Én egy javaslatot tennék ezzel kapcsatban,mert valószínű hogy a felújítás után is ez lesz. Tegye fizetőssé a szoba használatát egy jelképes összeggel,kulcs használatával. Eddig is biztos voltam benne hogy felnőtt tulajdonította el a játékokat. De mostmár teljesen bebízonyosodott a fa játékok súlyát,méretét illetően. És nagyon sajnálom hogy ilyen előfordulhat! Még egyszer köszönjük a kedves kiszolgálást és a lehetőséget hogy ide járhatunk!
2017. április 21.a párjával járt itt 55Sziasztok!
Még akkor kezdtem ide járni amikor egy régi büfékocsival indul el a válalkozás! Hihetetlen hogy mára központi helyé nőte ki magát. Remek helyen,bőséges vàlasztékkal,nagyon jó kiszolgálással!
Mostmár frissensültekkel,süteményekkel bővült a hamburger választék!
Nagyon szeretek ide járni!
Gratulálok!
Csak így tovább! 👏👏👏😀😀😀
2017. április 18.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel szoktunk itt enni! Tetszik hogy félig nyított,félig zárt az étterem,büfé! Mindíg nagyon kedvesek! Három hölgyel szoktunk találkozni! Egy idősebb,középkorú és egy fiatalabb hölgyel. Mint késöbb kiderült hogy családi válalkozásként mükődő üzlet. Anya,lánya,únokája! Mindhárom esetben kifogástalan a kiszolgálás,az étel mínősége.
Nagyon tetszik hogy ennyire baba barát az étterem,büfé. Általában hamburgert eszünk,meg palacsintát! Köszönjük a kedves,türelmes kiszolgálást mindhárom hölgnek! Gyakran fogunk ide járni! 😀
2017. április 11.a párjával járt itt 55Anna cukrászda Kakasd gyöngyszeme!
Nagyon szeretjük!Átutazóban járunk mindíg erre 4 hetente!Mindíg megállunk egy-egy gombóc fagyita,és persze viszünk haza süteményt is!
Kedvesek,de rengetegen vannak mindíg sokat kell sorba állni,de megéri!😀
2017. április 11.barátokkal járt itt 55 Hatalmas kompexum,nyolc tóból álló rendszer! Hatlamas halakkal,árnyékos fedett horgász állásokkal! Igazi hórgász paradicsom! De mi szülinapot jöttünk ünnepelni ide. Van egy ház amit kifelyezettem rendezvények lebonyolítására használnak. Sok közöttünk a gyerekes szülő. Így nem utolsó szempont hogy van ingyen gyerek medence,játszótér,és kultúrált tíszta kinti mosdó!
Van egy tó ami kifelyezetten a pancsolni vágyó vendégeknek tartanak fenn. Kiadó ház,sátorozási lehetőség külőn elkerített részen. A gyönyörű tóra néző,terasszal rendelkező étteremben nagy a választék. Mi pizzát rendeltünk. Nagyon finom volt. Az étteremben játszósarok van,rengeteg játékkal. És a mosdó nagyon szép. Kiszolgálás :mit is mondhatnék! Mosolygós lányok,jó kedv,vidámság! Pihenni vágyóknak ajánlom szívből! 😀
2017. április 11.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szeretem! Az egész nyarat itt töltöttem baràtaimmal,rokonaimmal,gyermekemmel,férjemmel! Nyönyörű,rendezett tíszta part,környezet. Duna melletti strand rész,de egyáltalán nem lehet észre venni. Olyan mintha ha Balatonon lennénk. Folyamatosan gerebjézik a partot,tísztitják a vízet,nyírják a fűvet.
Gyerekeknek külön homokozó,csúszda,mászoka,napozóágy ingyenes,mellékhelyiség sajnos csak egy egy van a női férfi részlegen. De kompenzálja a környezet. Rengeteg árnyék,kiadó szép kis faházacskák! A büfét én inkább étteremnek nevezném! Isteni a sült heck,a hamburger,a rántott zöldség. Nagyon finom a kávé. És a kiszolgálás sem utolsó,nagyon kedvesek,figyelmesek. Az extra kívánságokat is teljesítik. Ajánlom mindenkinek!
2017. április 10.barátokkal járt itt 55 Barátaink vittek minket előszőr ebbe a cukrászdába! Azóta rendszeres vendégek vagyunk. Fagylaltra,egy-egy süteményre mindíg betérünk még ha nem is arra járunk akkor is. Célírányosan utazva,pedig 50 km re lakunk! Férjem kedvence a Luca torta. Egyszerűen imádja. De ugy látszik hogy a kisfiúnknak is ez a kedvence!
Nekem nagyon ízlenek a piték és a pogácsák is! A kiszolgálásnál nagyon sokszor fejetlenség van,volt olyan hogy én következtem volna 15 perc várakozás után. De három embert is megkérdeztek elöttem hogy mit szeretne. Miközben a gyermekem a férjemmel a járó autóba rám várakozik hogy becsomagoltassam a 6 szelet sütinket! De összeségében kedvesek! Biztos hogy menni fogunk a Luca torta miatt legfő képpen! :-)