2014. január 21.gyerekekkel járt itt 55 2013 nyarán töltöttünk a családommal (3 gyermek 2 felnőtt) a Hársfa Vendégházban 7 napot. A szállásadóink nagyon rugalmasak voltak az érkezésünket tekintve. Este 22:00 óra környékén értünk oda, ennek ellenére egy kicsit sem problémáztak a késő esti érkezés miatt, barátságosan fogadtak.
A vendégház nagyon kényelmes, a három szoba, nappali, konyha, étkező teljesen felszerelt. A gyerekeknek a nagy udvar biztosított lehetőséget a szaladgálásra, illetve téritésmentesen a bicikliket is használhattuk. A bográcsozáshoz is minden biztosított. Maga a falu nagyon barátságos, csendes, igazi kis dimbes-dombos vidéki hangulat jellemzi. Mi a környéken több helyen is fürdőztünk, strandoltunk. A közeli élményfürdő is nagyon tetszett a gyerekeknek. Nagyon szép élményekkel és emlékekkel távoztunk. Szívesen visszamennénk máskor is.
2014. január 17.a párjával járt itt 55 Én a párommal és még egy házaspárral voltunk ezen a szálláshelyen. A szállás könnyen megtalálható. A fogadó helyiségbe beérve kicsit szűkösnek tűnt, és mivel érkezésünkkor nem volt ott a tulajdonos, ezért tanakodtunk, hogy milyen módon kellene hírt adni arról, hogy megérkeztünk.
A szomszéd szobában éppen zongoráztak és elég bizonytalanul, de oda kopogtunk be. Kijött a tulajdonos, és nagyon barátságosan köszöntött bennünket. Abszolut családias volt a légkör. Az emeleti részen volt a szobánk, és egy közös konyharész, ami teljesen fel volt szerelve. Az asztalnál kényelmesen elfértünk. Külön volt egy kis nappali rész, tévével. A szobák egyszerűek, átlagosak. Parkoló nem tartozik a vendégházhoz. A házzal szemben lévő parkolóban lehet megállni. Mi biztosan visszamennénk legközelebb is a Bibi Vendégházba.
2013. október 11.gyerekekkel járt itt 55 Én a párommal és három gyermekkelm voltam itt. Kedvező árú apartmant kerestünk. Az Schweidel Szállóban ezt meg is találtuk. Az elvárásunknak megfelelt. Tisztaság volt. Az alapfelszereltséget kérésre kiegészítették. Az alkalmazottak barátságosak, kedvesek, segítőkészek voltak. A gyerekeknek volt udvari rész, ahol szaladgálhattak.
Az udvaron lehetett parkolni. Egyik este sütöttünk az udvaron - mert erre is van lehetőség. A gyerekek legnagyobb örömére az első nap egy süni is vendég volt az udvaron. Amikor legközelebb átutatazóban voltunk, már kifejezetten ezt a szállást kerestük.
2013. október 11.gyerekekkel járt itt 55 Júniusban 5 napig voltam a párommal és három gyermekemmel itt. Annyira jól érezték magukat a Hotelben, hogy alig tudtam őket pár óra a környékre kirángatni. A szoba teljesen rendben volt, kényelmesen elfértünk. Teljes ellátást kaptunk, amiben semmi kifogásolni valót nem találtunk. Az ételek finomak és bőségesek voltak.
A felszolgálók figyelmesek, kedvesek voltak. A gyerekek részére kialakított kis játszósarok remek ötlet. A medencéket is nagyon élvezték a gyerekek. Jó a levegő, nagyon kellemes a panoráma. A gyerekek, már amikor eljöttünk, visszavágytak. . . Sajnos valójában nem az átlagember pénztárcájának megfizethető árai vannak (mi csak egy kedvezményes akció keretében jutottunk el), ezért kicsi az esélye, hogy ismét vissza tudunk menni. Viszont nagyon kellemes emlékekkel távoztunk :)