2024. október 15.a párjával járt itt 45 Az édes sütemények finomak, a sós sütemények választéka rendkívül gyenge, a fizetés módja önkényesen egyoldalú, mert a törvény adta lehetőséget nem biztosítják a vásárlóknak. Évek óta nem lehet kártyával fizetni, mert az a fránya "terminál" folyamatosan rossz! ! Szerintem ez becsapás, mert egy terminált meg lehet javíttatni, ha akarják.
Legalább két hetente ott vásárolunk . A 21. sz. fizető eszköze a kártya, biztos nem csak az én problémám a fenti hiány. Ezért nem ajánlom másoknak - bár elmondom, hogy a sütijük finom.
2018. december 5.a párjával járt itt 45
A "kiváló" értékelés nem igényel magyarázatot;
Az "Ár/Érték arány" : a 32-es szoba mellett mellett vagy fölött minden reggel és este bútor-tologatás, vagy más egyéb zaj kicsit zavaró volt;
"Szolgáltatás": a medence használatnál szabályozni, esetleg tiltani lehetne a labdázást és medencébe ugrálást (még felnőttek is).
Nem olyan nagy méretű a medence, hogy ez megengedhető legyen;
Szintén a medencés teremben fogasok elhelyezése fontos lenne. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, vissza fogunk térni. üdvözlettel: Mária