2014. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 25 Egy hosszú hétvégére jöttünk,gyors foglalás,előleg nélkül,aztán jött a hideg zuhany. . . Nem azt a szobát kaptuk,amit láttunk,kértünk és mutattak. . . Egy rokkantak számára kialakított,koszos,igénytelen munkás szállóhoz hasonló apartmant kaptunk. . . hosszas egyezkedés után,másnapra tudtak biztosítani egy normálisabb szobát,az első estét ott kellett töltenünk.
A másik félig felújított volt,a fürdő nagyon régi,a kád széle furnér lemezzel volt beszegelve,poros,koszos. Negatívum még,hogy baba barát hotel,de csak 1,50m-es medence volt 26fokos,pici babáknak nem megfelelő. Viszont az étel,bőséges és finom,és saját strandja van,ami megint pozitívum. 2északáért, a kellemetlenség miatt levont összeg után is 121 e Ft-ot fizettünk. Hajdúszoboszlón egy 4 csillagos,2éves új szállodában,félpanzióban,tényleg fullos volt,fizettünk,90ezer Ft-ot. Teljesen biztos,hogy a Marinába többet nem megyünk. . .