2016. január 26.egyedül járt itt 35 A szálloda elhelyezkedése ideális, csodálatos a kilátás. . . Maga az épület és a szoba is inkább retro hangulatot árasztanak, igazi "SZOT" üdülő érzésem volt. A szobában van minibar is, de feltölteni a vendégnek kell, vagyis a bárban bevásárolni és kifizetni, majd felcipelni. . . Ez nagyon nem illik egy 3csillagos szállóhoz.
A wellness részleg szép (s legalábbis télen) szinte üres. Az étteremben szinte minden nagyon izlett, csak a levesek voltak meglehetősen közepesek. A személyzet általában kedves. Szerintem inkább idősebbeknek vagy barűti társaságnak ideális, pl. a bárban lehet társasozni és kártyázni. . .
2015. november 16.egyedül járt itt 35Tisztességes háromcsillagos hotel, vagy inkább "vendégfogadó". A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A szoba egyszerűen berendezett, de kényelmes. Sajnos a wellness-részleg sűrgős felújításra szorul, ezt már be kellene zárni. A félpanziós ellátás nagyszerű, a vacsoránál minden fogásból gazdag választék van és ami a legfontosabb a konyha kitűnő.