2013. augusztus 10.a párjával járt itt 45 A szálloda nagyon szép, csak elhanyagolják. A gyönyörű függöny foltos, a zuhanykabin penészes, a szúnyogháló szakadt, a medencékben hiányosak a csempék. A környezet gyönyörű, a park, a tó sétára csábít. A recepción nagyon kedvesek, segítőkészek. A szoba kellőképpen nagy, kényelmes, szép, sajnos a padlószőnyeg foltos már.
Szintén a fürdőköppeny, a törölköző. A wellnes részleg szép, de már van ami nem működik, pl. az élménymedencében a hidromasszázs. A szauna tiszta, jól működő. Az étteremben rengeteg volt a légy, belemásztak az ételekbe, ez ellen mindenképpen tenni kéne. A félpanziós ellátás megfelelő volt, mindig jóllaktunk, de reggeli fantáziátlan, a vacsora sokszor kissé ízetlen volt. A pincérek sokszor lassúak, figyelmetlenek, nem töltik fel időben készeleteket. Volt, hogy tiszta tányérra, pohárra kellett várni. Összességében nagyon jól kipihentük magunkat, jókat úsztunk, szaunáztunk, ping-pongoztunk, nagyon kedvező áron, de egy kicsit több odafigyelés nem ártana. Ez a gyönyörű épület megérdemelné a figyelmesebb karbantartást.