2016. június 1.a párjával járt itt 55 Kiváló szálloda. A szobák tiszták, jól felszereltek. A munkatársak rendkívül kedvesek, udvariasak - érezhető, hogy maximálisan a vendégért vannak. A félpanzióban kapott reggeli és vacsora is kiváló volt. A wellness részleg tiszta, a környezet csodálatos. Aki nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik itt mindenképpen megtalálja.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a kíváló helyet. Mi biztosa visszatérő vendégek leszünk :)
2016. június 1.családjával járt itt 15 3 éve jártunk bakonybéli nyaralásunk során a Vadszőlőben. Kiváló ételeket kínáltak, az étterem rendkívül hangulatos, kellemes hely VOLT akkor. Most ismét ellátogattunk az étteremben. A kerthelyiség teljesen elhanyagolt, a felszolgáló rutintalan. Az ételek pocsékok voltak, szerintem valamelyik családtag dobta össze ezeket a konyhán (valamelyik étel sztem már 1000 éve le volt fagyasztva).
A rostos üdítő dohos volt. Aki ide látogat igyon inkább vizet. A kerthelyiségben a tulaj kutyája fel-alá járkál, kunyizza a kaját. Teljesen ledöbbentünk mi lett ebből a valaha volt jó kis helyből :(
2016. május 17.a párjával járt itt 25 Nem ismertük a helyet, ismerőseink ajánlására mentünk. Hideg időjárás ellenére, az ajtó nyitva volt, egész végig fáztunk. Az ételek ízetlenek voltak. Üveges üdítő nincs, Cornélius gépi Colát kaptam, a pohár fele kb. tömény cukor volt. . . A pincér nem tudta, hogy lehet-e szép kártyával fizetni.
Az országban jártunk már nagyon sok helyen, színvonalas éttermekben, de ezt a helyet nem ajánlom senkinek.