2021. június 19.a párjával járt itt 45 Kicsit túlzásnak érzem a négy csillagot is, de egye fene, megadom. Megadom, mert ugyan a szoba borzalmas volt (horrorisztikus faliképekkel, jellegtelen színekkel, lelakott fürdőszobával, divatjamúlt bútorokkal), a konyha fantasztikus, a wellnes jó, a személyzet kifogástalanul topon van. Olvastam vhol, hogy felújítását tervezik a szállodának.
Az ráfér! Kicsit elegánsabbra lehetne venni a stílust, mert az bizony hiányzik. Amit nyújtanak a munkatársaiknak köszönhetően, az nincs meg a környezetben. Az a plusz, ami az 5*-ot jelentené. Azt vártam, hogy elvarázsol a szálloda,és ahogy belépek, máris valami különlegeset látok. Hát nem. A lobbyra már szinte nem is emlékszem. A 22 medencére sem. . . mert nincs annyi. Ez a szám vajon hogy jött ki nekik? Én 9-re emlékszem. Ha valaki kevesebbet igér, mint amit aztán nyújt, akkor sokkal jobb, mintha sokat igér és kevesebbet ad. Azért jól éreztük magunkat, bár jártunk már szebb 4*-os szállodában. De rosszabb 5*-osban is, lsd: Debrecenben. Köszönet a chéfnek a külön nekünk készített diétás ételekért! A vacsora mindig csodás élmény volt!
2018. augusztus 7.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy hétvégére jöttünk ide, nem volt rossz, de nem hiszem, hogy visszatérünk. A szálloda három csilagos,de attól még a feltétlen tisztaságot elvárja az emnber. Mi a kis állatkánkkal, cicával szoktunk utazni, és nagyon bosszant, ha két percen belül pókhálós lesz az állat, vagy épp felkavar egy csomó port a szekrény tetején.
Itt az előbbi volt. Úgyhogy azzal kellett kezdeni, hogy kértük kitakarítani az ágy alját. Azután még találtunk pár db kóbor pókot a szobában, a fürdőszobában,az összkomfortos pókhálójukban pihengélve, valószínű régi lakók voltak. Szomorú. Az ételek finomak voltak, de érdekes, hogy tésztát és főzeléket egyáltalán nem kínáltak. A személyzet igazán kedves volt, a fürdő medencéi átlagosak, semmi különös. Egy jó jakuzzijuk nincs mindenesetre. Sajnos a medencetérben nincs WC, ezért rossz volt belegondolni, hogy esetleg nem mindenki gyalogol ki a bejárat közelébe, vagy nem is tudja, hogy ott van. . . Viszont a várost dicséri: orvosi ügyeletre kellett mennem, ami egészen közel van a szállodához, és nagyon kedvesen fogadtak, alapos, gondos háziorvosuk van.
2018. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Az elmúlt pár hónapban többször is megfordultunk itt. Volt, hogy nagyobb társasággal, volt, hogy ketten. Általában ajánlott előre asztalt foglalni, mert bár hatalmas befogadóképessége van a helynek, előfordul, hogy nem tudnak asztalt adni a spontán beeső vendégeknek. Bármit ettünk eddig itt, kifogástalan volt az íze, a tálalás, a mennyiség.
A desszertek és a levesek is a topon vannak,soha nem volt olyan, hogy bármit is rossz kritikával illethettünk volna- amit én egyébként azonnal megteszek, ha okot adnak rá. A felszolgálók roppant kedvesek, gyorsak, mosolygósak, néha már talán túlzásba is esnek. Bármilyen sokan vannak, az ételt elég hamar az asztalra varázsolják. Emlékszem, nyitásuk után, az elején volt olyan, hogy nem győztük kivárni,nevetségesen sokáig várakoztattak. Fel is álltunk és elmentünk. Ennek a lassúságnak már nyoma sincs, a nagyszámú vendégsereg, a sok parkoló autó bizonyítja ezt, hogy itt tényleg rendben van minden.
2018. május 18.gyerekekkel járt itt 55
Nem vagyunk sehol visszajáró vendégek, ez a hely kivétel. Ha egyszer voltál itt, visszahúz. Ne várj luxusszállodát, ez vhogy egy külön kategória. Egyedi és utánozhatatlan hangulattal. Mi először a főépületben aludtunk, most pedig a kerti lakban. Az udvaron már építettek egy kis úszó-és gyerekmedencét is, aminek biztosan sokan örülnek.
A mi kedvencünk a teraszos, állandóan csobogó teraszos, gyógyvizes sziklamedence, ahol akár télen is, akár éjszakába nyúlóan, egy üveg bor mellett beszélgethetsz a barátaiddal, családoddal. Csodás, hogy akár két személy kedvéért is feltöltik este a medencét,beizzítják a szaunát. A kisállatodért itt nem kell fizetni. (Parádsasváron a pici cica egy éjre 9000 Ft lett volna! ! ! Vicces, nem? ) A fürdőbe nyáron közvetlen átjárás van, bár azt ne várd,hogy ennyire alacsony szállásdíj mellet (4 éve is ennyi volt ! ) ez ingyenes legyen. Az állatpark is közel van. [moderálva - a szerk. ] Gyakorlati jótanács: Mielőtt időpontot fixálsz, kérdezd a recepciót az aktuális programokról a szállodában. Lehet, hogy pont discót, vagy színházi előadást szeretnél, lehet, hogy pont nem. Voltunk már 4csillagos szállodában is Nyíregyházán, de 12 egy tucat. Ha már elolvastad értékelésemet a Barbizonról, higgy nekem:legalább egyszer az életben el kell ide jönnöd.
2016. november 22.a párjával járt itt 55 3 éjt töltöttünk itt, minden nagyon rendben volt. Olyan szobát kértünk, ami "minél följebb, csendes helyen, szép kilátással". Maximálisan figyelembe vették. Az ételek kivételesen finomak voltak, nagyra értékeltük, hogy a chéf vacsoránál kijött hozzánk, és beszélgetésbe elegyedett a vendégekkel.
Persze, hogy jött, hiszen ezer dicséretet kapott, megérdemelten :)
Mi átjártunk Ausztriába minden nap, helyben nem sok látnivaló van. Megnéztük az esős napon a Zotter csokigyárat, egybekötve várlátogatással. Imádtuk! ! ! Kevésbé esős napon elmentünk Grazba, majd a napfényes napon állatparkba. Nekünk fontos a wellness, a pancsolás, úszás. Ez itt annyira nem jött be.
2016. január 14.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon finom volt a vacsora, ezért a három csillag. Viszont ha egy beszélgetős családi találkozót tervezel, mint mi is szerettünk volna, akkor nem jó. Ezért csupán három csillag :). Nagyon sokan voltak, alig hallottuk egymás szavát. A pincérek rohangáltak,kapkodtak, egymással összevitatkoztak. . . jaj, rossz rágondolni.
Ha csak enni akarsz, akkor menj ide nyugodtan. Bőséges és finom amit eléd raknak. Azt gondoltam, nyáron visszajövünk, amikor kinyit a kerthelyiség. Megér még egy próbát.
2016. január 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fantasztikus MenDan és az utánozhatatlan Puchner után rögtön a 3. helyre tenném, mert itt minden rendben volt bár semmi égbekiáltóan különleges. Egyszerűen csak nagyon jó ez a szálloda. Általában vmi alapvetően hiányzik, vagy egyszerűen vacak egy-egy szállodában:legyen az Colosseum, Bellevue, Gunaras, Hotel Kapitány stb. .
. az Atlantis jobb összességében. A wellness pici, de minden megvan benne, és a vendégek jó része (teltházkor voltunk itt) hála az égnek elmegy a városi fürdőbe. A chef minden elismerést megérdemel! A nutellás gombóc, vörösboros meggyleves, kakashere pörkölt,az érlelt amerikai tarja, az omlós sült libacombok, a különleges párolt vöröskáposzta. . . sorolhatnám. Ez az a hely, ahol nem tesznek pangáziuszt a vendég elé :). A reggelinél sem akartak spórolni, parenyica, camembert, finom, friss gyümölcsök,minőségi felvágottak, kolbászok . Minden napunk vidáman indult így, kellemes volt a pihenés a tiszta wellnessrészlegben, élveztük a halpedikűrt,séta után pedig elégedetten láttuk újra a nagy gonddal, odafigyeléssel elkészített vacsoraválasztékot. Jó érzés , hogy nem akarják minél olcsóbban megúszni a vendéglátást, így szívesen látott vendégnek érezheted itt magad. Pici negatívum: Az úszómedence vize nekem nagyon hideg volt. Az ételkínáló asztaloknál kevés a hely, nehéz az "előzetes szemrevételezést" megejteni. Talán át kellene helyezni. De ez nem nagy probléma.
2015. november 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az itt töltött kellemes este, sokáig jó emlék marad. Nagyon aranyos volt a kis pincérfiúnk, nagyban hozzájárult, hogy jól éreztük magunkat. Vidám volt, humora is volt, nem éreztük rajta, hogy ő most dolgozik. Amíg várakoztunk a megrendelt ételre, helyben sütött friss ropogtatni valóval kínáltak.
Ez a gesztus azonnal felértékelte a helyet,és az est további részében sem csalódtunk. A frissensültek jól fűszerezettek, ízletesek, puhák voltak, reméljük, a szakácsot még hosszú évekig "megtartják".
2015. november 24.családjával járt itt 35 Nem tudom pontosan, melyik hónapban voltunk itt, de jól esett a légkondi, beszélgetni és ebédelni jöttünk felnőtt gyerekeinkkel. Gyalogosan közel volt, azért esett erre a választásunk. Az ételt megettük- semmi különös, csak arra emlékszem, hogy sok volt a tányéromon. Ezzel nem lehet ellensúlyozni a minőséget.
Mindegyikünk azt mondta a főételre, a desszertre: "Háááááát, nem igazán". (A leves jó volt, de ez pici vigasz. )
A legnagyobb baj, hogy evés után azonnal menekültünk is, mert ugyan 5 személyre foglaltunk asztalt, és külön mondtam is, olyan helyre ültessenek, ahol hosszabb ideig is jól érezhetjük magunkat, összezsúfolva,kénylemetlenül feszengtünk egy pici asztalnál, egy sarokban, egy üres teremben. . . . Ffffff. Nem is tudom, hogy ennyire nem érdekli őket, vagy fogalmuk nincs, mi az a vendéglátás? !
2015. november 24.a párjával járt itt 55 Ez a hely annyira jól ki van találva, hogy régen éreztük már magunkat ilyen jól, rég volt, hogy minden bosszankodás nélkül teljenek az üdüléssel töltött napok. Itt minden azt szolgálja, hogy jól érezd magad. Nem is tettük ki 4 napig a lábunkat a birtokról, volt látnivaló és program bőven,és volt amiről sajnos le is maradtunk, mert nem volt rá "időnk" :).
Felvidámodtunk Zina fantasztikus "Kurtizánképző"-jén,ne hagyjátok ki, ha ide jöttök! Nekünk is élmény volt a középkori falu, de gyerekekkel megsokszorozódik ez az érzés. Mi kisállattal érkeztünk, a cica az udvarházi gerendás szobában gyönyörű és boldog napokat élt át. Mivel nem szokta a mászást, sokszor lepotyogott a legmagasabb helyekről, de láthatóan jól érezte magát. Mi is imádtuk a gyönyörűséges ,szokatlan, hangulatos, óriási udvarházi szobát! Az ételek is finomak voltak, a személyzetet is dicséret illeti, valamint a takarításért aranyérem! Semmi por, semmi bogár, semmi pók! Millió köszönet érte. Ja, és még egy pozitívum! Egy jakuzzi elromlott, de órákon belül megjavították! Csodálkozunk, pedig ez kellene, hogy legyen mindenhol. Nem? Végre egy szálloda, amit nyugodt szívvel ajánlhatok bármilyen korosztálynak :)