2014. február 27.családjával járt itt 25Hogy őszinte legyek, nem a kedvencünk. Drága és kis adagokat kaptunk, bár az étel maga nem lett volna rossz, ha kicsit kevesebb sót raktak volna bele. A kiszolgálással semmi baj nem volt, gyorsak voltak és kedvesek, pedig rengetegen voltunk. Sajnos ismerősöktől sem hallok olyan jókat manapság róluk, általában ők is az adagok méretét szokták kevesellni.
2014. február 27.a párjával járt itt 55 Nagyjából két éve találtam rá erre a helyre, azóta már a páromat is odaszoktattam, ha lehet így mondani. Nagyon szeretünk a kerthelyiségben megbújni egy szép nyári napon, de a belső helyiséget is szeretjük. A legjobb, hogy meghitt, családias a környezet, csöndes és nyugodt, ami pont jól esik egy stressz nap után.
Kedvencünk a cigánypecsenye és a madaras lepény, illetve a napi menük. A felszolgálással is teljesen megvagyunk elégedve, az árakról már nem is beszélve. Az adagok pedig igazán emberpróbálóak, de ez a jobbik véglet :)