2016. február 23.barátokkal járt itt 25 Először jártam itt (és egyben utoljára) januárban, egy vasárnap délután. Baráti társasággal érkeztünk. Az asztalfoglalással minden rendben volt. A hely forgalmának titka véleményem szerint mindössze annyi, hogy az emberek szeretnek maguk szedni, és válogatni a sokféle étel közül, illetve az alacsonynak tűnő ár, ami viszont a minőség ismeretében már nem is annyira alacsony.
Ha ilyen minőségű ételt pincér hozna ki, a többség azonnal visszaküldené. Magam is többfélét szedtem, de kivétel nélkül rosszul fűszerezett, silány volt minden. A savanyúság az egyik ismert áruházláncunk spórolós minőségét is alulmúlta. A süteményekről nem is beszélve. Mutatós volt mind, de ízetlen, élvezhetetlen (ez egyébként az ételekre is igaz). Az italokra rengeteget vártunk, a felszolgálók nem voltak a helyzet magaslatán, inkább beszélgettek egymással,mint dolgoztak. A pénztárnál unott ábrázatú fickó csak beszedte a pénzt, se köszönöm, se viszontlátásra. Na ez volt a hab a tortán. Nem próbálkozom újra.
2016. február 23.barátokkal járt itt 5512 fős baráti társasággal jártam itt február 21-én. Gyors kiszolgálás, finom ételek és bőséges adagok, korrekt árak,kiváló hangulat, így jellemezhetném leginkább. Külön említést érdemel, hogy a személyzet maximálisan segítőkész volt mindenben, így a tortás-pezsgős meglepetés, amit terveztünk, minden várakozás felett jól sikerült!
Talán egy negatívum: a mosdókra ráférne egy felújítás.
2015. szeptember 14., kollégákkal járt itt 45 Munkatársakkal jártunk a Hárs-ban, asztalt foglaltattunk, ezzel minden rendben is volt. Az ételekkel nagyon rendben volt minden. Bőséges adagokat szolgáltak fel, ez alól a 2 személyes Hárs-tál kivétel, mert azt egy jobb étvágyú férfi lazán megette volna egyedül is. A kiszolgálás lassú volt, meg sem kérdezték, milyen italt kérünk.
Nem ajánlottak desszertet, kávét is csak akkor, amikor már a számlát kértük. A felszolgálók többször kinn,a bejáratnál beszélgettek, pedig velünk együtt kb. 30 vendég volt az étteremben. Nagyon kezdő vendéglátós-csapat volt. Kedvesek, aranyosak, de tapasztalatlanok, figyelmetlenek. Az ételek ár-érték aránya kiváló, de az italok aránytalanul drágák. Az étterem tisztasága elfogadható, a mosdók viszont nagyon koszosak,lepukkant nyilvános illemhelynek sem felelnének meg. Ha kicsit jobban figyelnének a kiszolgálásra és a tisztaságra, visszajárós hely is lehetne.
2015. augusztus 24.családjával járt itt 55Régebben jártunk már ebben az étteremben,akkor nagyon tetszett, aztán kevésbé jókat halottunk róla. Most visszamentünk, és nem bántuk meg! A kiszolgálás jó volt (mondjuk nem volt nagy feladat, mert rajtunk kívül egy pár volt csak ott). Az ételek finomak voltak, jókora adagokat kaptunk, csakúgy, mint előzőleg. Kár, hogy desszertből nincs választék (csak palacsinta van).
2015. augusztus 18.családjával járt itt 55 Ha egy mondatban kellene jellemeznem, azt mondanám: Egy kis hely nagysága. Először egy ismerős ajánlására tértünk be, és nagyon kellemesen csalódtunk. Nem sokat vártunk a helytől(az útról nézve nem nagy szám), de a maximumot kaptuk. Kiváló a kiszolgálás,megvan az odafigyelés, kedvesség, gyorsaság,minden, amit vendég elvárhat, meg amit nem is vár el.
Szóval szakmailag nagyon ott vannak. Az ételek nagyon finomak,nagyok az adagok. Ha éttermem lenne, vinném a szakácsot, az biztos. Ár-érték arány is nagyon jó.
2015. augusztus 18.barátokkal járt itt 25 Júliusban baráti társasággal jártunk a Szalma csárdában. Az ételek minősége kifogásolható volt. A burgonya félig (ehetetlenül)nyers volt, a hús rágós,a benne levő erdei gomba-töltelék jó esetben is csak termesztett csiperkéből készült. A juhtúrós sztrapacska helyett tehéntúrós galuskát kaptunk, amit jótékonyan próbáltak elfedni némi szalonnával, tejföllel.
A kiszolgáláson végig érezhető volt a "zavarjuk le gyorsan ezt a kis csoportot" hangulat. Kapkodva felvették a rendelést, kidobálták az ételeket, a szokásos udvarias szövegekkel. A tisztaság kérdése mindig egyéni, kinek mekkora a tűrőképessége. Engem nagyon zavart, hogy az étteremben elhelyezett rengeteg antik használati eszköz gyakorlatilag porfogóként funkcionál. Néhol csinos pókhálók kötik össze őket. Még rosszabb azonban, hogy az evőeszközöket nagy agyag korsókban (lehet nem ez a jó név, talán szilke? ) tárolják és helyezik az asztalra. Láttam olyan vendéget, aki kivett egy villát, megnézte,kézzel megtörölgette, majd inkább visszatette és másikat választott. Ezek az evőeszközös korsók pedig-igény szerint- kerülnek egyik asztalról a másikra. Végül a számla: érvényes hajójeggyel %-os kedvezményt hirdetnek, csakhogy ez nem igaz abban az esetben, ha SZÉP-kártyával egyenlítjük ki a számlát. Ja, hogy ezt csak a fizetéskor tudjuk meg. Bocs. Lehet készpénzzel is fizetni és akkor jár a kedvezmény. Nekem nagy csalódás volt.
2015. augusztus 18.családjával járt itt 55A ház felszereltségével, tisztaságával, elhelyezkedésével (mindenben) tökéletesen megfelelt az elvárásainknak. Voltunk már télen is,illetve most nyáron. A szállásadók kedvessége, segítőkészsége külön említést érdemel. A szállás környezete is gyönyörű (patak a kert végében). Igazán a pihenésről, feltöltődésről szólhatott az ott töltött idő.
2015. június 6. járt itt 55A kiszolgálás szupergyors, a dolgozók nagyon figyelmesek, kedvesek. A hely nagyon barátságos, jó a hangulata. Az árak jók: 2 személyes tál 4200. Ajándék fagyit kaptunk. Az ételnél picit többet vártam minőségben, de nem volt rossz, csak semmi extra. A mennyiség: nem tudtuk az egészet megenni, annyit adtak.