2019. március 31.családjával járt itt 15 Indokolatlanul drága, erőssen visszaél a monopol helyzetével. Új és tiszta, de semmi extra. Kicsit túlzóan sznobnak akar látszani. Egy egészben sült pisztráng 4600 (? ! ) Ft, ami nevetséges. Az ízetlen, savanyú és "csapmeleg" limonádé 850 Ft ami szintén gáz. Nem ajánlom senkinek, nem a túrázó, kiránduló közönségnek készült.
Csak emiatt ide menni teljesen értelmetlen, sokkal jobb látnivaló a Turul, a barlang és a kilátó, egy jó kis piknikkel!
2019. március 31.családjával járt itt 55 Nagyon kedves, korrekt kiszolgálás, nagyszerű házias ételválaszték, nagy adagok és finom ételek. Sok borjú ételt is megtalálni náluk. Kutyabarát
a hely és kisvárosi vendéglő érzés, ami a Gerecse sikkesnek szánt étterme után felüdülés. Mi a Turul szobornál, túrázás után egy másik [moderálva - a szerk.
] Étterem sokkoló árait látva kerestünk alternatívát, jobbat nem is találhattunk volna! :)