2016. május 11.barátokkal járt itt 35 Élménybeszámoló a hajdúszoboszlói „Hotel Hőforrás” vendégeként. A hotel kiválasztása:
Több alkalommal voltam Hajdúszoboszlón és máshol különböző szállodában hosszabb-rövidebb ideig. Ebben a hotelben még nem voltam, de az egyik barátom – aki már volt ott - javasolta, hogy tegyek egyszer látogatást én is, mert „nem volt rossz”.
Szoktam a jó barátaim tanácsára hallgatni. Így történt, hogy 2016. február 15 -19. között a Hunqest Hotel Hőforrás vendégei voltunk. Az első benyomások:
A „Hőforrás előtt korábban már sokszor elsétáltam, de nem érzetem késztetést arra, hogy egyszer a vendége legyek. A bejárata kicsit „rátelepült” a Mátyás király utcára. Építészetileg nem tiszta a bejárat környéke, könyvárusítás folyik, hirdetések vannak, ami önmagában nem rossz, de zavaró. Összességében nekem nem tetszik az ilyen típusú bejárat, megjelenés. A gépkocsi parkolás. A gépkocsi parkolás - részben védett helyen - az udvarban van megoldva, ami jó. A szálloda befogadóképességéhez mérten azonban - a mai előírások szerint – kevés hely van. A parkoló állapota sem megfelelő, itt-ott kátyús. (Esős idő volt. ) A víz megáll, nem volt könnyű a csomagokkal a hátsó bejárathoz gyalog eljutni. A hátsó bejárattól lépcsőn kellett felmenni a félemeletre, onnan le a recepcióig lépcsőn. Itt volt egy felhajtható deszkalejáró, de az meredek volt, senki nem használta. A recepción kedvesen fogadtak. Megfelelő tájékoztatást kaptunk. A szoba és mellékhelyiségei. A szoba rendezett és tiszta volt. A fürdőszoba mosdót, zuhanyzót és WC-t tartalmazott. A piperepolc mellett kellett volna egy táskatartó. Fogas kevés volt a törölköző, fürdőköpeny részére, a zuhanyozó mellett kapaszkodó kellett volna. A szoba megfelelő légcseréje nem volt megoldva, az erkélyajtót kellett kinyitni éjszaka, ami miatt az ablak mellett alvó vendég megfázott. A klíma- vagy fűtésventilátor zajos volt. Az étkezés és étterem. Az étterem szépen volt feldíszítve, a szálloda legelitebb része. Az étterem felszolgálói kedvesek, udvariasak, szolgálatkészek voltak, és mellé nagyon finom ételekkel láttak el bennünket. A wellnes fürdő és szolgáltatások. A szállodában két fürdőmedence volt található, egy wellnes- és egy gyógymedence. A medencékben a vízcsere minden nap megtörtént, amit úgy tudtunk észlelni, hogy néha kora reggel is megmártóztunk. Esetenként a wellnes medencében vízi torna volt és akkor az egyéb vendégeket kitessékelték a medencéből. A finn szauna helyisége általában telítve volt, de kellő udvariasság mellett igénybe tudtuk venni. Összesítve az itt töltött időt. Elmondhatjuk, hogy a kellemes időtöltés mellett kisebb kellemetlenségeket kellett csak elviselni. A kiszolgálás, az éttermi ellátás, a személyzet mindent megtett, hogy a kedves vendég jól érezze magát. A hiányosságok kis része odafigyeléssel pótolható, a nagyobb hiányosságok csak az egész szálloda átalakításával, korszerűsítésével oldható meg. A jelenlegi helyzetben a hajdúszoboszlói Hunqest Hotel Hőforrás vendégeként az ár-érték arány elfogadható volt. Kazincbarcika, 2016. május hó
Ádám György vendég
2015. október 2.barátokkal járt itt 55Kellemes napokat töltöttünk a szállodában. Kérésünkre minden hiányosságot kijavítottak. Az étkezés és a kiszolgálás kiemelkedő volt.
A wellnes részleg minden igényt kielégítő, azonban a szauna előtérben több fogas lehetne.