2015. augusztus 11.a párjával járt itt 35 A tóra néző szobából szép volt a kilátás a tóra és a medencére. A reggeli és vacsora választéka és minősége jó volt. Wellness részlegen nem volt zsúfoltság pedig állítólag telt ház volt. Autóval jól megközelíthető. A légkondicionáló nem működött, a szobában 29 fok volt. Éjszaka nem lehetett aludni a nagy melegben.
Sok szállodában jártunk, de ilyet sehol nem tapasztaltunk. Este nyolc óra után már nem pótolják az ételeket, azt teszik ki több helyre ami maradt. A szobában nem volt törölköző, amikor szóvá tettem az volt a válasz, hogy késik a patyolat. A koktélokat szívószál nélkül szolgálták fel, amikor kértem, azt mondták, hogy nem érkezett meg, de már elszaladtak a Tescoba érte. Nagy szervezetlenség látszik az egész szálloda működésén.
2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55A MenDan hotelben többször jártunk már, soha nem csalódtunk. Gyönyörű tágas szobák, finom ételek, kedves, segítőkész személyzet, szuper medencék és nagyon jó masszázsok jellemzik. A zalakarosi fürdő szomszédsága további előnyére szolgál. Nagy jó programok vannak a szállodában esténként. ennek ellenére az árai megfizethetők. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jó szállodát keres. :-)