2017. július 3.a párjával járt itt 45 Pünkösdkor sétáltunk a férjemmel a Budai Várban, s bizony a melegben jól esett egy limonádé a Piknik Pavilonban. Érdekes berendezése van a Pavilonnak, érdeklődve néztünk körül. Volt itt sok régi bútordarab, padok, karosszékek, sparhelt, faszenes vasaló, kávédaráló, gyertyatartók, stb.
Kint is lehet az árnyas fák alatt iszogatni, eszegetni, s közben a Mátyás templomban gyönyörködni. Mi is így tettünk, s velünk együtt sokan. Nem tudom mikor járunk erre-fele újra, de biztosan beülünk ide egy kis pihenőre.
2017. június 26.barátokkal járt itt 45 Barátokkal és egy kutyussal töltöttünk itt egy kellemes szombat délutánt egy dermesztő januári hétvégén. Előre foglaltunk 1 órás bowlingot, s rendeltünk pizzát is a végére. Jó hangulatú helynek mondható, érdekes díszletek itt ott, s ha a kiszolgálás több személlyel történt volna, akkor teljes lett volna a kép.
Sokan voltunk az igaz, telítve voltak a pályák, az asztalok is mind foglaltak. Jól kifáradva a végére letelepedtünk egy asztalhoz, s bizony elég sokat kellett várnunk a pizzánkra. Na de megérkezett, s finom is volt, nekünk legalábbis ízlett. Nem bántuk meg hogy ide jöttünk, s egyöntetűen azt mondtuk, hogy máskor is jövünk!
2017. június 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy akciós csomagot foglaltunk le, s maximálisan jól éreztük magunkat az akciós ár ellenére is. Barátságos fogadtatás a recepción, kényelmes szoba, finom ételek az étteremben, udvarias kiszolgálók. A wellnesst is minden nap felkerestük, nekünk jól esett. Köszönjük az Arborétum belépőt is a hotelnek.
Kis-vonattal körbementünk egy kicsit Sárvár megismerésére. A 2 perc alatt megközelíthető Gyógyfürdőbe is átjártunk. Összegezve nagyon kellemes 4 napot töltöttünk itt a sárvári Harmónia Hotelben. Köszönjük.
2017. május 30., csoporttal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csoporttal tértünk be a csárdába, s nem panaszkodhatunk azt hiszem. Mire az asztalhoz ült mindenki a kézmosás és nézelődés után, már meg is érkezett a leves. Hát ettünk már jobbat is, így summázta az asztaltársaságunk. Nemsokára hozták az egyen rántott húst, körettel, ami viszont finom volt, friss, meleg.
A sör viszont hideg, legnagyobb örömünkre. Akik külön rendeltek, azok bizony várakoztak, kenyeret is későn hozták a gulyásukhoz, a pohárért is külön és többször kellett szólniuk. Mi már ejtőztünk javából, mikor az utolsó rendelt étel is megérkezett az asztalokhoz. A számolással is volt nem kis probléma, s bizony jócskán elvett a szabadidőnkből, mire tisztázódtak a dolgok. Felemás érzésekkel távoztunk, de érdekes volt a díszlet.
2017. április 30.a párjával járt itt 55 Kellemes napokat töltöttünk április elején a soproni fenyveserdőben, a Lővér Hotelben. Nem csalódtunk, kellemes fogadtatásban részesültünk, szép, tiszta szobát kaptunk, délidőben mindjárt mehettünk a levesebédre, s udvarias kiszolgálókkal találkoztunk. Napközben a hallban szamovárból tölthettünk magunknak az illatozó zöld teából.
Kirándulni is mentünk, s várost-nézni is a szálloda szervezésében. Fantasztikus helyen van a hotel, gyönyörű kert veszi körül, kívánni sem lehet szebbet-jobbat. A wellnessbe csak egyszer mentünk, de rengetegen voltak, többet nem próbálkoztunk. A reggelik-vacsorák változatosak és finomak voltak, nem maradtunk éhesek sosem. Mindent összevetve újra és újra ide mennénk, ha Sopronba mennénk. Köszönjük Hotel Lövér!
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük, hogy megosztotta véleményét szállodánkról és szintén hálásak vagyunk a maximum pontos értékelésért is! Örülünk, hogy mindennel elégedettek voltak, várjuk vissza Önöket legközelebb is!
2017. augusztus 11., Várhelyi Ágnes
2017. március 30.a párjával járt itt 45 Kellemes kikapcsolódásunk volt a márciusi ünnepen a Zichy Park Hotelben. Év eleji csendes napok programot választottuk az ajánlataik közül, s teljesen feltöltődtünk a pár nap alatt! Igaz kicsit körülményes volt az odaérkezésünk, távol a buszmegállótól. Kedves fogadtatás, szép és kényelmes szoba, gyönyörű park, finom ételek, s sokféle szolgáltatás.
Jó időt is kifogtunk, nagyot tudtunk sétálni, sokféle állatot is láthattunk, lovas kocsikáztunk, nagyon hatásos masszírozásban részesültünk, esténként a kicsi wellnessben lazítottunk. A reggelik-vacsorák különlegesek és finomak voltak számunkra, sparhelten tálalva. Kedvesek a pincérek, a személyzet, mindennel meg voltunk elégedve. Köszönjük mindenkinek. Jövünk máskor is!
2017. március 22., csoporttal járt itt 55 Véletlen hozta, hogy ezt a kis magyar falut Nyúl községet is útba ejtettük csoportunkkal a kirándulásunk alkalmából. Ott is a Szél Fiai Fogadóba tértünk be. Csak ámultunk és bámultunk. Nagyon hangulatosan berendezett termek, figyelmes kiszolgálók, s vendégmarasztaló program ajánlatok.
Azt határoztuk el sokan, hogy ide el kell jönnünk több napra, a sokféle program közül választva. A szobák szépek, az ágyak kényelmesek, tiszta levegő, és igazi falusi hangulat. Megyünk, s megnézzük még az idén!
2017. március 9., csoporttal járt itt 45 Győri kirándulásunk során tértünk be ebbe a nagy étterembe. Csoportvezetőnk már lefoglalt helyet nekünk előre, s szinte hozták is azonnal a finom májgaluska levest. Hatalmas rántott hús volt a második fogás, rizs és sült krumpli körettel, savanyú uborkával. Az asztalokon kancsó vizek voltak kikészítve, mellette poharak.
Nagyon furcsa volt az, hogy a poharak a csupasz asztalon lefelé fordítva voltak! Mindenki törölgette a szalvétájával, mielőtt ivott volna belőle. Engem speciel az zavart nagyon, hogy nagy lárma volt, sok fiatal csapat érkezett, s elég hangosan. Olyan menzai hangulatban ebédeltünk. Ettől függetlenül finom ételek voltak, a pincéreknek is dicséret, megállás nélkül igyekeztek az ételrendeléseket teljesíteni. Kellemes emlék marad számunkra.
2017. március 9.barátokkal járt itt 35 Barátnőmmel egy kicsit nosztalgiázni akartunk, névnapi kávézásra ültünk be a régen kedvelt Jégbüfébe. Csalódtunk benne, nem erre számítottunk! A régi helyérő átköltöztetett cukrászda meg sem közelíti a régi hangulatát. A sütik szépek ugyan, de drágák, a kiszolgálók lassúak és mogorvák.
Egy mosolyt nem láttunk egyiken sem, pedig egy kicsit jobbá tették volna a hangulatot. Nem is időztünk sokat itt, megettük a krémesünket, megittuk a langyos kapucsínónkat, s továbbálltunk. Nem hiszem, hogy mostanában betérünk ide.
2017. február 6.barátokkal járt itt 55 Szentendrei sétánk végén hazafelé tartva, finom illatok csábítottak minket arra, hogy beüljünk a Hekkeshez. Első dolog ami mellbevágott minket egy cseppet, az a sült olajsz ag, s igen erős. Nyitva hagytuk télvíz idején az ajtót jó pár percig, s elviselhető lett a levegő. Kértünk és kaptunk is mindjárt egy finom csésze illatos forralt bort.
A hekkünkre sem kellett sokáig várnunk, s nekiláttunk a csemegének. Gusztán tálalva hozták, citrommal, majonézzel, salátalevéllel. Hmmm, isteni volt, ennél jobbat el sem tudtunk volna képzelni. Nem bántuk meg, hogy betértünk ide, s úgy döntöttünk, hogy máskor is jövünk hekket enni ide a Hekkeshez!