2015. február 10., csoporttal járt itt 55 Január 3. napján egy kis szentendrei városnézésen vettünk részt, s ez alkalomból betértem a Szamos Cukrászdába is. Egy kapucsínót rendeltem, s közben csodálattal néztem körbe, s igyekeztem megörökíteni a fotómasinámmal a szép belső teret.
Megtudtam a falon levő tábláról, hogy Szamos Mátyás kezdte annak idején marcipán rózsákkal, jó kézügyességgel, szorgalmas munkával és kitartással az üzlet fellendítését. Ez a Múzeum Cukrászda nagyon kellemes hangulatú, gyönyörű kerámia képek a falon, viszonylag kicsi helység zsúfolásig megtelve vendégekkel. A pultokon különleges desszertek, torták, pralinék, a kapucsínóm finom volt, a kis keksszel kiegészítve, jó volt itt üldögélni, a régi korok hangulatát érezni egy kicsit. Ha járok még Szentendrén, biztosan be fogok térni újra ide a cukrászdába, s a Múzeumba is.
2015. február 5.a párjával járt itt 45 Néhány napot töltöttünk el karácsonykor a gyulai Park Hotelben. Mivel nem vagyunk már nagyon fiatalok, kissé rosszul érintett a nagy kerülő, amit a buszmegállótól kellett a hotelig megtennünk. Tábla sehol nem irányított a Park Hotel felé, csak az interneten volt olvasható, hogy a Várfürdővel szemben.
Igen, csak közben van egy csatorna, s alig 1000 métert kell kerülni, hogy egy hídon át tudjunk kelni a túloldalra! A fogadtatás kellemes volt, udvarias recepciósok, tisztaság mindenfele, karácsonyfa, s karácsonyi hangulat. A szobánk is szép lett volna, ha nem lett volna olyan szűk! Az ablakhoz csak oldalazva tudtunk eljutni a franciaágy végénél. Az étteremben választék volt bőven a vacsoránál, s a süti is finom volt. Ami megdöbbentett, s ilyennel még nem találkoztunk az elmúlt utazásaink során sehol, pedig már több mint 20 éve járjuk a hazai és külföldi hoteleket: az a kávé hiánya. Reggelihez nem volt kávé, csak nescafe. Pénzért lehetett venni, de nem éltünk vele. Nagyon keserű lett volna a szánk íze. A karácsonyi ünnepi vacsora finom volt, választékos, még egy szép kerámia ajándékkal is megleptek minket. Kaptunk a hoteltől minden napra fürdőjegyet is, s bizony nem használtuk el mindet. Délutánonként filmeket nézhettünk, forró csoki, forralt bor és bejgli kíséretében. Összességében nem volt rossz a hotelben töltött néhány nap, de nem biztos, hogy legközelebb is ebbe a hotelbe mennénk, ha Gyulán járunk.
2015. február 5.a párjával járt itt 45 Betyárbálon vettünk részt ebben a kellemes hotelben január végén, s nagyon jól éreztük magunkat! Semmi kifogásunk nem volt, talán annyi, hogy nem zuhanyozós volt a fürdőszoba, hanem egy magas kádba kellett be és ki tornázni magunkat naponta. Ha jeleztük volna foglaláskor, hogy zuhanyozóst kérünk, akkor azt kaptunk volna.
A szobánkban sok helyen volt lámpa felszerelve, csak éppen az íróasztalnál nem volt fényforrás. A szoba tiszta, kényelmes az ágy, a személyzet kedves, udvarias. Az ételek finomak voltak, amolyan "somogyi" nehéz ételek. A Betyárbál színvonalas, jó hangulatú, zene-tánc,jól érezte magát mindenki azt hiszem. Másnap elvittek minket a Kisbajomi skanzenbe, ott is kellemes fogadtatás, meleg tea, házi pálinka, langalló a kemencéből! Még most is összecsordul a nyál a számban, ha csak rá gondolok! A Solar hotellel szemben van a gyógyfürdő, ott is kellemes meleg-víz, ivókút. A második este egy kellemes hangulatú borkóstolón vehettünk részt a hotel szervezésében. Egy szó, mint száz: szép emlékeink vannak a nagyatádi Solar Hotelről, s valószínűsítem, hogy gyakori vendégek leszünk náluk. Azóta is kapjuk a programajánlatokat tőlük, s bizony sok a kecsegtető számunkra. Fogunk menni tavasszal-nyáron és ősszel is!
2014. február 10.a párjával járt itt 45 Egy kuponos 3 nap, 2 éjszakára jöttünk a férjemmel a Corvus Hotelbe 2013. februárjában. Nagy előnye a hotelnek, hogy közel van a buszpályaudvarhoz és a Gyógyfürdőhöz is. A recepción kedvesen fogadtak, elmondtak minden fontos információt, fürdőköntöst kértünk és kaptunk.
Jó volt a szobánk is, kényelmes ágyak, az erkélyről jó kilátás, finomak a reggelik, vacsorák, udvarias pincérek. Internetezni is jól tudtunk, a wellnesst is egyszer használtuk, összességében jól éreztük magunkat a Corvus Hotelben.
2014. február 10.családjával járt itt 55Másodszor voltunk az Art Hotelben, s most sem csalódtunk. Kellemes hotel, tisztaság, udvarias személyzet, finom kaják, wellness, s szilveszteri jó műsor. Tervezzük, hogy nyáron újra elmegyünk unokástól. Most is így voltunk hármasban, sokat biliárdoztunk, úsztunk, jakuzziztunk, s a legnagyobb élmény a dzsungelzuhany volt. Köszönjük!