2014. szeptember 23.a párjával járt itt 45 Szeptember elejére terveztük az utazásunkat a Hotel Tihanyba szép időt remélve, ami sajnos nem kedvezett nekünk. A szállodában a szolgáltatások igen sokoldalúak, kedvező gyermekes családoktól kezdve a gyógyulást remélőkig mindenkinek. Ha rossz az idő, a wellnesz részben is ki lehet kapcsolódni.
Ami nem túl kedvező, az a szálloda távolsága a település központjához képest. Ha az ember be is sétál este, visszafelére már túl nagy a távolság a sötétben.
2014. augusztus 24.családjával járt itt 25 A személyzet képzetlen, már az érkezéskor fogyasztott üdítő a nadrágomra lett öntve. A pici vacsoraadaghoz még saláta sem járt, desszertről még álmodni sem lehetne. A pincérek a megrendelést össze-vissza vették fel, amihez még hozzájárult hogy az étkezőben undorító ablakok - tele legyekkel, pókokkal - és veszélyes asztalok, székek vannak.
Az összecsukható asztalból vaselem állt ki, ami sérülést okozott, és ha nem vagyok óvatos, figyelmes,rosszabbul is járhatok. A szobában olyan gyenge a világítás, hogy olvasásra egyáltalán nem alkalmas. A fürdőben a legcsekélyebb szellőztetésre sincs lehetőség. Az ágyak úgy ki vannak feküdve, hogy a derékfájás elkerülhetetlen az abban alvás után. Távozáskor még egy szót sem érdemeltünk a személyzettől.
2014. június 19.a párjával járt itt 35 Tetszett nekünk a belső udvar és a parkolási lehetőség. A fogászati rendelő egy igen kedvező kínálat. Azonban nagyon rontja a szálloda képét, hogy a szobánkban koszos WC ülőke fogadott bennünket. Ezek után megkérdőjelezem, hogy egyáltalán szokták-e takarítani a fürdőszobát? A 3 napi tartózkodásunk alatt biztos nem.
Ehhez hozzájárul az a kellemetlen tény, hogy nincs szellőztetési lehetőség a fürdőben, de az épületben sem, hiszen reggel-este a felső szinten szállnak a konyhai szagok. Ez magában sem kellemes, de ha az ember étvágyat kapna, akkor az esti vacsorával nem lehet elégedett, mert az oly kevés. Az udvari medence vizét sem tisztítják kérés nélkül. Na és a recepciós hölgyek öltözete is lehetne igényesebb? ! Mindent összevetve igen kellemetlen a vendégnek, ha valamiért szólnia kell, amit itt bőven lehet gyakorolni sajnos, és akkor még a dolgozók néznek ferde szemmel rá.
2014. január 26.a párjával járt itt 35 Január utolsó hétvégéje. Nagyon megörültünk a szálloda pótszilveszteres szervezésének, szerettük volna Sopront is megismerni. Az előtte való időszakban sajnos betegség tört ránk, izgultunk, hogy mégis addigra meggyógyuljunk. Ezért is reméltük, hogy a szauna is jót fog tenni, amiben nem sok örömünk lett.
Igen kicsi az az 1 finn szauna, tehát bejutni csak nehezen lehet, ugyanúgy, mint a pezsgőfürdőbe is. A levegő a wellness részben és recepció körül is hideg, és a medence vizét is jobb elkerülni télvíz idején. Hogy mégis felmelegedjünk, külön fizetős infra szaunát kellett megengednünk magunknak, ami a fizetős parkolóval együtt érthetetlen. A vacsorakkor történő fogyasztásokat italonként kell kifizetni (vagy szobára iratni, amit nem szeretünk), ami a nagy tapasztalatunk folyamán még sehol nem fordult elő. Kellemetlen pincérnek, fogyasztónak. Na és ami a recepción történt, teljesen felháborított bennünket. Érthetetlen, hogy annyi,de annyi munkanélküli (NEMCSAK FIATAL) áll sorban munkáért, és olyanok (CSAK FIATALOK) kapnak állást, akiknek fogalmuk nincs az igazi vendégszeretetről, tiszteletről, információszegények. Egy szauna díjat (ami, magában fura) akartam kifizetni, nem volt aprópénzünk, tízezressel fizettem, és a két hölgy nem tudott visszaadni (állítólag). Egy százast kellett volna nekem előteremteni (! ), hogy ők egészben visszaadhassanak. De mert mi ezt nem tudtuk megtenni, azt mondták a hölgyek vállukat rángatva, felháborodva ők (! ), hogy akkor ők nem adnak vissza rendesen! Hová jutunk ebbe a világba? Mit szólnának ők, ha az üzletben nekik is ezt mondaná a pénztáros? Ilyen szállodát soha senkinek nem ajánlanék. Mi vagyunk őértük?
2013. december 27.a párjával járt itt 55 A szállást Ausztriában ajánlották nekünk és mi is nagyon meg voltunk elégedve. Az ár-szolgáltatás arány igen megfelelő, a reggeli és vacsora átlagon felüli. Sok helyen járunk, de Magyarországon ezt a kínálatot még nem kaptuk meg sehol máshol. A kilátás a Balatonra gyönyörű,a szobánk szép, modern, remélem egyszer nyári időszakban is sikerül egy pár napot ott eltöltenünk.
Számunkra egyetlen negativum az volt, hogy egy bizonyos sör ára naponta és helyenként(Wellnes vagy étterem) különböző volt. Amikor a kiszolgáló személyzetet megkérdeztük, nem tudtak egyértelműen válaszolni, zavarba jöttek.