2017. február 13.családjával járt itt 15 Többször jártam már a kávéházban "ne ítélj első látásra " alapon, de időpocsékolás volt az egész! Legutoljára mikor ott jártam majdnem a lábam törtem! Arra nem voltak képesek a felszolgálók, hogy azt a pirinyó kis részt ami a bejáratnál van felmossák . A kiszolgálás pocsék, legalább 15percet vártam mire valaki felvette a rendelésem és kiszolgált.
A pultosok tiszteletlenek, flegmák, az idősebb korosztálynak is sziával köszönnek. Előrébb való a telefon nyomkodása, a selfi áradat, barátnők, a pasik mint a munka és a vendéglátás. Ezek mind igazak a kávéház ill. a karácsonyi vásárra is. Úgy látszik felvételkor fontosabb volt a külcsín. Az árakról nem is beszélve. 890Ft egy egyszerű melegszendvics. Prémium alapanyagokkal hírdetik, de egy sima mezei sonkát tesznek bele amit bármelyik közértben megkaphat az ember. Akinek nem számít, hogy emberként bánjanak vele, annak szívből ajánlom ezt a kávézót.