2015. szeptember 29.a párjával járt itt 35 A szálloda jó elhelyezkedésű, az autópályáról nagyon könnyen megközelithető. Az épület igényes kívül és belül egyaránt, berendezése modern, kényelmes. Az alagsorban található wellness részleg csak részben felújított,
a medence részleg elmarad a várttól, a beépített fúvókákat csak részlegesen
müködtetik és óránkét 1x vagy 2x, így nehéz kivárni, míg sorra lehet kerülni.
A mennyezeti vakolat is mállik, a sodró igen gyenge, a masszirozó fejek max. 3 - 6 embert tudnak egyszerre kiszolgálni. Az ígért fürdőtörölközők teljesen
híányoztak, du. már szaunalepedő sem volt, így a köntösünkben törölköztünk
meg. A szaunák nagyon jók, jégkút azonban nincsen. Az ételválaszték elfogadható, de volt ami túl meleg vagy túl hideg volt, vagy
nem sütötték át, volt, h nem volt elegendő a kiskanál vagy az elfogyott
paradicsom pótlását nem lehetett kivárni. Az italok nagyon drágák. Összességében jól éreztük magunkat, az ár - érték arány elfogadható.
2014. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 45 A legjobban a szaunavilág kínálata tetszett, nekem e bio - és a finnszauna vált be, jót tett a lábfájásomnak, a 2. napon már teljesen elmúlt, pedig több mint egy éve semmivel sem tudtam orvosolni. A szálloda elhelyezkedése, a sok Duna-partra néző terasz, az étterem panoráma ablakaiból nyíló kilátás csodálatos, felüdülés a léleknek.
A szoba komfortossága átlagos volt, sajnos a szobahűtő nem működött, az ágy lábtámlája pedig annyira kiállt, hogy többször beleütköztünk. Az ágynemű is lehetne igényesebb. Összességében jól éreztük magunkat.