2016. április 28.családjával járt itt 35Ebédre tértünk be az étterembe , már elég éhesek voltunk , így nagyon megörültünk a helynek . Miután kiválasztottuk az ételt , az italt elég gyorsan hozták , de az ebédre nagyon sokat kellett várni . Nem akarok túlzásokba esni , de már majdnem a felállás határán voltunk . Az étel mennyisége elegendő volt , de a húsok rágósak voltak , íze semmi . Ezt a szakácsnak még gyakorolnia kell .
2016. április 28.családjával járt itt 55 Egerszalókon töltöttük a húsvétot , és egyik nap Egerben voltunk . A retro-t nagyon is jó értelemben használom , nekem ugyanis nagyon bejött a hely . Kívülről egy sima kávéház , nem is gondoltuk , hogy a belseje , ennyire más . A középső teremben ültünk . Olyanok az ülőhelyek , mint Pesten a trolikon , a falakon régi színészek képei , nagyon jól kialakították .
Ott fogyasztottunk ebédre menüt . Ami meglepő módon többféle kínálat volt .
2016. március 29.családjával járt itt 55 2016 . húsvét hétfőn voltunk Egerben . Ebédre kerestünk valami helyet , ahol enni lehet . Kimondottan menűs helyet kerestünk . Megtetszett a kínálat , és az ár is jó volt . Tartalmas levest , és elegendő főfogást kaptunk . Mivel ebédidőben voltunk , így egy kicsit várnunk kellett , de azért megvoltunk elégedve .
Szép modern fiatalos kávézó - étterem . Két fiatal pincér szolgált fel , pörögnek rendesen .
2016. január 9.családjával járt itt 15 2015 húsvétján voltunk a szálláson . Szerencsére csak egy napra . Egy háromágyas szobát kértünk . A szállás kicsi , kettő szék van három személynek , a zuhany meg a wc koszos , a matrac kifeküdve , a lepedő lyukas . A tulajdonos odadobott érkezésünkkor egy darab törölközőt . Amikor odaértünk , egy hölgy éppen úgy csinált mintha takarított volna .
Az a baj , hogy a honlapon ami fenn van kép, nem azt adja ki , hanem valami mellékhelyiséget kaptunk . De akkor ne adja ki . Szörnyű volt .
2016. január 8.családjával járt itt 55 Az Casa Marina tőlünk 300 méterre található , nemrégen nyitott , és most volt az első alkalom , hogy ellátogattunk . Az éttermet egy családi házból alakították át . Felújított , szép tiszta , tágas belső . Nevéhez hűen hajós filing lengi be . Vannak kisebb asztalok , de nagyobb társaság is le tud ülni .
A lányom születésnapját ünnepeltük az étteremben . Asztalt foglaltunk egy hétfői napra vacsorára . Leginkább főételt választottunk , aminek a mennyisége bőségesen megfelelt . Frissensülteket ettünk , és mindhárom adag nagyon ízletes volt .
2016. január 8.családjával járt itt 55 2015 karácsonyt töltöttük a szállodában , hárman két szobában , all-inclusive ellátáással . A szobák jól felszereltek , pl hajszárító papírzsepi , sminktükör, nagy gardrób . Az ételek nagyon finomak és változatosak . A pincérek , ahogy befejeztük az étkezést , már szedték is le a kiürült tányérokat .
Az asztalok nagyon szépen fel voltak díszítve . Nagyon élveztem a grill-bárt , legtöbbször onnan választottam . Reggel 11-től este lehetett inni bort , ill. sört , üdítőket , ásványvizet . A vellness részlegen is sok időt töltöttünk . Kinti-benti élménymedence is van , ami este ki van világítva . Ezenkívül számos sportolási lehetőség közül lehet választani , akár beltéri , vagy kültérieket . Szuperül éreztük magunkat .
2015. augusztus 25.a párjával járt itt 35 Szép régmúltat idéző szálloda , a belváros szívében, ezért könnyen megközelíthető . Csendes szobák, csak a nagytemplom szép harangzúgása hallható be . Bőséges büféreggelit szolgálnak fel, egy nagyon szép teremben . A szobában kád, és hajszárító van, de azt hiányoltam, hogy nincs tusfürdő, hanem a 70'-es éveket idéző szappant kaptunk .
Nekem barátságosabb lett volna a szoba, legalább az ágy előtt egy-egy szőnyeggel . Összességében jól éreztük magunkat, ettől a pár dologtól eltekintve .
2015. július 15.családjával járt itt 45 Hajókiránduláson voltunk Visegrádon, és mindenhol ezt az éttermet hirdették . Kíváncsiak lettünk, beültünk . Nem mondom, hogy megbántuk, de ahhoz , hogy önkiszolgáló, egy kicsit drága , 2-2400 Ft között van egy adag étel . Kissé szegényes a választék . A hely nagyon tetszett, finom volt az ebéd .
Délután 5 körül értünk oda, és akkor már kevés választék volt . Mindez nyár derekán a legnagyobb turista forgalom közepette .
2015. július 2.családjával járt itt 55Harkányban töltöttük a családdal Pünkösdöt, és egyik nap ebédeltünk ebben az étteremben . Az esős nap ellenére, igazi mediterrán hangulat csábítgatott bennünket, így betértünk . Ízletes, és bőséges fogásokat kaptunk . Az ételeket, italokat hamar kihozták, nem kellett feleslegesen várni. Az árak elfogadhatóak voltak, pedig az étterem a központban a főúton van .
2015. június 28.családjával járt itt 55 A borfesztivál alkalmából voltam családommal Balatonfüreden, és a vasárnapi ebédet itt fogyasztottuk el . Az ételek nagyon ízletesek, finomak voltak , és hamar az asztalunkra kerültek . A pincér nagyon készséges volt. Rengeteg pincér leste a vendégek óhaját . Ilyen helyen nagyon szívesen ebédelek máskor is .
Nagyon hangulatos a kerthelyiség, az is nagyon szépen ízlésesen be van rendezve .
43 fotózott hely / 4 oldalon