2015. június 28.a párjával járt itt 55 06. 27-én a bor és halfesztiválon voltunk Balatonfüreden. Egy napra megszálltunk, hogy a jó balatoni borokat megkóstolhassuk . Ehhez vettük igénybe egy napra a Csernai villa apartmanját . Eltérően a többi kiadóhoz, a Csernai villában egy éjszakára is megszállhattunk . Nagyon meg voltunk elégedve a szállással .
Kb 5 perc sétára van a városközponttól, a Tagore sétánytól kb 8 percre . A villa csendes helyen található .
2015. május 26.családjával járt itt 55 2015 májusban jártunk a hotelben . Egy háromágyas szobát kértünk, ami szép tágas volt, kényelmesen elfértünk hárman . Amit a hotel a csomagban ígért megkaptuk . Látszik a hotelen, hogy szép új , még nem lakták le a kedves vendégek . A földszinten volt a szobánk, kertkapcsolattal . az ablak előtt kerti bútorral .
A fürdőhöz a csomagban volt három darab belépő, amit nagy örömmel igénybe vettünk . A fürdőt kb 5 perces sétával el lehet érni , de amúgy is a központban helyezkedik el . Az étteremben nagyon finomakat ettünk, és még elegendő is volt a mennyiség . Negatívum semmi nem volt, itt minden a vendégek körül forog .
2015. április 8.családjával járt itt 45Húsvétkor jártunk Szegeden, az Alabárdosban a családommal. Az étel finom volt és elegendő. Gyorsan az asztalra került . Szerettem volna helyi Homokháti, Duna-tisza közi bort fogyasztani, de nem tartanak, csak Villányit, Szekszárdit ,ezen talán lehetne változtatni . Tetszettek a régies díszítések , de a helységet sötétnek találom . A választék elegendő, ajánlom másoknak is .
2015. január 17.családjával járt itt 55 2014 karácsony töltöttük a hotelben, a családommal . Személyzet kedves, szolgálatkész, udvarias, figyelmes volt . Szép kilátású szobát kaptunk, tóra nézőt . Ételek kiválóak voltak . hotel a magassága miatt mindenhonnan jól látszik. " Könnyű hazatalálni ". Központi helyen van a belvárosban. Nagyokat sétáltunk a környéken.
A tóban télen is nylínak a tavi rózsák . Gyönyörű az egész hely. Bármikor visszamennék, hosszabb időre is .
43 fotózott hely / 4 oldalon