2016. augusztus 30.barátokkal járt itt 55 Egyedülállóan jó helyen van, hallani a patakcsobogást, percnyi sétára kitűnő kilátás van a hegyekre, ugyanilyen közel libegő, kalandpark,hatalmas játszótér is található. 5 perc séta alatt a Függő kertnél és a vízesésnél voltunk.
Ezenkívül a ház gyönyörű, minden új a fürdő meseszép, sok bútor fából van, cserépkályha és elektromos radiátor is van meglepően jól az átlagostól sokkal jobban felszerelt a konyha (ahogy amúgy minden más is a házban), tágas a nappali és az étkező is a kert hatalmas, belül még egy kert van a fedett terasznál, ami jól jön kisgyerekeseknél (rálátnak). A konnektorok áramvédősek, azaz nem kell konnektor védő, bababiztosak, ami szintén fontos. Ragyogó tisztaság és rugalmas segítőkész vendégszeretet fogadott bennünket mikor körbevezettek a szálláson. Eddigi legjobb vendégház amit valaha kibéreltünk. Mindenkinek szívből csak ajánlani tudom! ! !
2013. szeptember 5.barátokkal járt itt 55 2 éjszakát voltunk ebben a meseszép környezetben fekvő vendégházban. A vendéglátók végtelenül kedvesek, segítőkészek. A reggeli kiváló és bőséges az ágyak kényelmesek, tiszta és rendezett a szoba a kilátás az erkélyről is egy csoda! Mindenről tájékoztatnak, hogy mit érdemes megnézni, pontosan navigáltak, még a közelből fel is vezettek( messziről érkeztünk).
A Barlangfürdő 750 m-re gyalogosan megközelíthető, kedvezményes jegyet is adnak. Egyszóval nem voltunk még ilyen kiváló vendéglátóhelyen.