2019. január 28., csoporttal járt itt 45 Gyönyörű szállás Pécs szívében. A apartmanhotel nagyon igényesen és szépen lett kialakítva, tiszta és ízléses, és a reggeli nagyon finom volt. Tényleg a központban van, sétatávolságra van a legtöbb látnivaló és jó étterem. Hiányoltam azonban a teljesjkörű tájékoztatást a parkolásról.
A szálloda honlapján nem szerepel, hogy a szálloda Pécs védett övezetében van, ezért vagy a szálloda által fenntartott és éjszakánként 3000 Ft-ba kerülő parkolóhelyet lehet igénybe venni, vagy a szállástól jóval távolabb lehet parkolni, különben megbüntetnek. Apartmanban voltunk, amelyben 4 személy fér el, de 2 ágy egy kinyitható kapapéágy volt, ami nagyon keskeny és kicsit rövid is. A csomagunkban szereplő welcome drinkről elfelejtkezett a fogadó recepciós kolléga, ezt kérésre az elutazásunkkor pótolták. Továbbá nem emlékeztek, hogy az ajánlatban 1x ingyenes szaunahasználat szerepel, és közölték, hogy fizetnünk kell érte. Jelzésünkre végül nem kellett fizetnünk. A személyzet alapvetően azonban nagyon kedves volt.