2015. július 7.a párjával járt itt 55Kezdtem elkeseredni Pécs romló éttermi felhozatalán. . . Nem tudtunk mostanában egy jóízűt enni még a megszokott helyeinken sem. Ezért próbáltuk ki, számunkra újként ezt a helyet, hogy hátha van még remény. . És örömmel jelenthetem, hogy van. Bőséges de nem túlzó a választék,az alapanyagok frissek, az ízek kiválóak mindezt remek áron. Ajánlom mindenkinek!
2015. június 14.családjával járt itt 25Ízetlen, rosszul sütött pizza, savanyodó félben lévő sonka rajta. Túltárolt, enyhén erjedt ízű bor. Barátságtalan, nyegle pincér... Nem ez volt régen jellemző... Kár érte..
2015. június 14.családjával járt itt 25A hely barátságos, a kiszolgálás rendben. Az ételek azonban korántsem olyan lenyűgözőek, mint aminek beállítani igyekeznek. Némely alkotóelem nyers, van ami ízetlen, a mennyiség pedig kevés. Az ár/érték arány kifejezetten kedvezőtlen, pedig mi az árral kevésbé szoktunk törődni.