2016. április 11.barátokkal járt itt 45Kedves,barátságos hely.És oda figyelnek a tisztaságra.Az ételektől nem kell hasra esni.A csirkés penne tészta kifejezetten rossz:( A kiszolgálás udvarias és figyelmes.Egy teljesen átlagos egyszerű étterem.
2016. április 11.barátokkal járt itt 25 Többször is voltunk ezen a helyen de ez volt a csúcs. 3 fős társaságként ültünk be. Rajtunk kívül senki nem volt. Még felszolgáló sem. A tulajdonos ült egy asztalnàl és nem is zavartatta magát hogy vendégei vannak. Kb 10 perc után hajlandó volt felvenni a rendelést. Bár előtte a koszos asztal terítőt segítettünk neki kicserélni.
Az ételek minősége ès mennyisége rendben volt. A barátnőm és én 2 kicsi pizzát rendeltünk. Nagyon finom volt. Egyetlen zavaró tényező a [moderálva - a szerk. ] volt aki kb 5 percenként járt az asztalunkhoz megnézni hogy végeztünk e. De a legzavaróbb az volt hogy meg is jegyezte hogy a kis pizzát nem szokták ilyen lassan enni. Nem is értem hogy az akit zavarnak a saját vendégei az üres éttermében minek foglalkozik vendéglátással. . . . A hangulat csak azért volt kiváló mert már csak nevetni tudtunk ezen az egész helyzeten. Szerettem ide járni. De ez volt az utolsó.
2016. április 11.barátokkal járt itt 45Gyönyörű helyen van.A kiszolgálás udvarias.Az ételek minősége is megfelelő.És nagy adagokat adnak.A tisztaságra kicsit jobban oda lehetne figyelni.pl.asztal terítő
2016. február 12.családjával járt itt 55Többször is ettünk már ebben az étterembe.És ahogy eddig,most is elégedetten távoztunk.Az ételek finomak és nagyon udvarias a személyzet is.Az árak megfizethetőek.A hangulat is mindig jó.Eddig sosem kellett sokat várakoznunk.Még a tegnap esti torkos csütörtökön sem.A személyzet pörgős és oda figyel mindenre.
2016. január 2.barátokkal járt itt 55Pizzát akartunk enni és a legjobb helyre jöttünk.Minden megfelelő volt.Csak ajánlani tudom.Nagyon jó hely.
2016. január 2.barátokkal járt itt 35Nagyon jó az elhelyezkedése.A tisztaságra nem igazán figyelnek oda.Nagyon koszos volt az asztal terítő meg úgy az asztalon minden.(Só/bors szóró).Az ételek minőségéhez képest kicsit drága.A személyzet figyelmes volt.
2016. január 2.barátokkal járt itt 55Első étterem ahová betértünk.
Minden remek volt.
Nagyon finom volt minden és a pincérek is figyelmesek voltak.
Nagyon jó hely.Csak ajánlani tudom.
2016. január 2.a párjával járt itt 55 Hirtelen választottuk ki ezt a szállást. Idő hiány miatt az volt az elsődleges hogy legyen hely. Aki nem szeret sokat sétálni annak inkább a belvároshoz közelebbi helyet javaslom :)
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szobával sem volt semmi gond egy két apróságot leszámítva amin ha javítanak még jobb minőségű szálláshely lenne.
Az egyik ilyen hogy a zuhanyrózsa eléggé megviselt és emiatt össze vissza spriccelt a víz és a fürdőkád nagyon csúszós! ! Ami azért elég veszélyes! ! ! A fürdőszoba ajtót pedig nem lehet becsukni. Ezektől az apró hibáktól eltekintve remek szállás hely. Minden mással meg voltunk elégedve :)