2015. szeptember 1.barátokkal járt itt 15 Ajánlom neked a helyet, ha:
- Szereted, ha nem tájékoztatnak bizonyos fontos részletekről az előzetes telefonos egyeztetés során. (Pl. hogy a kerten osztoznod kell egy modortalan, akadékoskodó idős hölggyel. )
- Ha szereted, ha a helyszínen azzal köszöntenek, hogy "Maguk ugye nem ide jöttek?
" (A tulajjal megegyeztünk, hogy kutyákkal érkezünk, de erről elfelejtette értesíteni az édesanyját. Minket az édesanyja jelenlétéről felejtett el értesíteni. )
- Ha szereted, hogy ha a szállásadód utasítgat, és a "kérem" szó helyett a "kell" szót használja. (Nyomokban b. . . . . . olással [moderálva - a szerk. ] kísérve. )
- Ha szereted, ha a nyaralásodon szombat hajnalban parancsolgatnak neked. (A részletek hosszúak és érdektelenek, de hidd el, nagyon gáz volt. )
- Ha szereted, ha a hétvégéd stresszesebb, mint a munkaheted, amit ki akarsz pihenni. Tehát általában ajánlom azoknak, akik szeretnek szenvedni, illetve ajánlom ellenségeimnek, illetve mindenféle unszimpatikus embereknek. Ha pihenni akarsz, kerüld el!