2019. november 29.a párjával járt itt 15Mi a véleményetek egy olyan helyről, ahol 2 db 6.000 forintos masszázst igénybe véve 2x2500 forintos kupon kedvezménnyel + 15 %-os szintén kupon kedvezménnyel 11.250 forintot fizettünk!? Szerintünk szélhámosság! Többször voltunk itt, többet nem megyünk! Ennyi volt a véleményünk! Ennyi volt!
2019. augusztus 27.a párjával járt itt 25 Szóval ilyen kupiba még nem érkeztünk sehova! Érkezéskor a fürdőszobában WC papír darabok a földön! A szobában pókháló, pókok mindenütt. Több hónapja a takarításnak nyoma sincs! Nagy állatbarát lehet a takarítónő! Pedig a földön egy százast is találtunk Valószínűleg a takarító Nőnek hagyták a földön hátha észreveszi!
? No nem! A recepciós elkeverte a bejelentő lapunkat! A számla megírása legalább negyedóra volt! Többet ide nem jövünk! Nem ajánlom senkinek!
2018. november 30.a párjával járt itt 15 Hétvégén voltunk a Barátnőmmel ebben a szállodában. Felnőttbarát, jó drága! Szép tiszta, kellemes környezetben. Most csak az étkezésről. A vacsoránál egy előételből és levesből lehetett választani és két főételből. Egyszerűen ehetetlen volt minden! Az első falatot nem tudtam lenyelni, olyan szörnyű íze volt!
Azonnal mosdót kerestem és kiköptem. Viccesen a további ételek helyett is 2 szelet zsíros kenyeret kértem. Nem kaptam. Második este ugyanolyan ehetetlen voltak az ételek (francia konyha) viszont kaptam 2 szelet zsíros kenyeret. Na ide sem megyünk többet!
2018. május 5.a párjával járt itt 55 Kiváló ár/érték arány! Minden tökéletes! Többször voltunk itt, még megyünk is. A pincérek, személyzet segítőkészek, minden kívánságot teljesítenek. A szobák nagyok, jól felszereltek. Furcsa volt, hogy távozáskor a törölközőket is nekünk kellett leadni a recepción. Talán a sok lopás miatt! ?
Azt észrevettük, hogy a "külföldiek" reggelinél a táskákba is készítettek nem kevés szendvicset!
2018. április 5.a párjával járt itt 35 Úgy a tisztaságról: Az állólámpa alján több hónapos por koszos felirattal. Gondoljuk már többen észrevették előttünk. Amúgy törött is. Az egyik asztali lámpa nem üzemelt. Meleg víz hol volt, inkább nem. A fürdőszobában fűtés sem, a törülközőszárítóval. Az ágy minden mozdulatnál nyikorog.
A reggeliző helyről: első nap is koszos volt az abrosz, másnap is. 4 db. 6 személyes asztal van az egész szállodának! ! ! Aki éppen le tud ülni esetleg 3x2 fő idegen egy asztalhoz!
2017. szeptember 4.a párjával járt itt 45Amit vártunk megkaptuk. Többször jártunk itt. Jó helyen van, korrekt áron. Főleg a Dóm téri előadásokra megyünk. A személyzet segítőkész. A reggeli minden igényt kielégít. A klíma nem feláras. Picit a megközelítése kocsival körülményes. Nehéz parkoló helyet találni. Mindennel elégedettek voltunk. Még fogunk is ide menni a Dóm téri előadásokra. Ennyi.
2017. június 1.a párjával járt itt 25 A szoba szörnyű volt, takarítás sehol, pókhálók, por a szekrények, ágy alatt. A berendezés szintén szörnyű, több százéves, nyikorgó ágy. A hálószobán nincs ablak. A wellness rend kívül gyenge a vacsora választéka siralmas, de drága. A mélygarázs tapasztalt vezetőt igényel. A reggeli finom és bőséges volt.
A közös helyiségek szépek. Jó helyen van ez a legfontosabb egyetlen előnye.
2013. május 24.a párjával járt itt 35 A több évvel ezelőtti véleményeket is elolvastam, mielőtt elmentünk. Sajnos pozitiv irányba nem változott semmi. Nem tudom van-e értelme a véleménynyilvánitásnak. A csatornabűz a szobában továbbra is megvan. Két nap szellőzés után valamit csökkent. A fürdőköntösök továbbra sincsenek bekészítve. A fürdőszoba üvegajtaja törött.
Luxus berendezés, de hozzáértés nélkül. A sötétszürke függöny lehangoló, nem idevaló! Hány csillag is ez? Semmi apró figyelmesség, hogy vártak, vendégek vagyunk. Az étkezés katasztrófa! Reggelinél a gyümölcs 4 aszott narancs két napig senki nem nyult hozzá! Meleg étel nincs, állitólag külön kérni kell, de ezt semmi, senki nem jelzi. Méz nincs! A vacsora állitólag svédasztalos! Ez azt jelenti, hogy 4 egyforma elő, desszert, stb. van, választhatunk 2 hasonló főétel közül. Sokan dicsérik, de én nem tudtam megenni, a sok öntetes, inkább szép, mint ehető, teljesen azonos ételek nem választék. Hagyományosan elkészített nincs. A WELLNESS bármennyi is csillaguk átverés! Összességében a kilátás a legszebb! Ez egy 2-3 csillag közötti szolgáltatás. Nincs gazdája a szállodának, unott személyzet!
2013. április 23.egyedül járt itt 15 A választásomnál 3 szempont volt fontos a helyszínen ill. az áron kivül. Legyen WIFI,üzemelő étterem és hűtőszekrény a szobában. Az adatlap szerint mindez van. Működőképes WIFI-t a szobában nem sikerült a "szakembereknek" összehozni 4 nap alatt. Hűtőszekrény nem volt. Az étterem hétfőn nem üzemelt, keddre reggel menüt lehetett hozatni estére.
Viszont szerdán csodálatos vacsorát kaptam. A szoba felszerelése célszerütlen,
szék nincs. A szemetet 4 nap alatt nem vitték le, nem takarítottak. A szemetes még kukazsákot sem érdemelt meg. Ha nem tetszik el lehet menni,többször megkaptam.