2022. szeptember 23.a párjával járt itt 55 Elsősorban azt írnám le hogy maximálisan meg voltunk elégedve, és mivel az egész ország területén nagyon sok helyen jártunk ki lehet mondani hogy ez a szálloda a várakozásunkat is felülmúlta. Mivel kérték a véleményünket és ha segít akkor javasolnám hogy jó látható helyen helyezzenek ki útbaigazító táblát, Tápiószecsőn, ugy könnyebben odatalál aki Önökhöz megy.
Az étkezésre azért csak 4 csillagot adtam, mert ugyan nagyon finom és választékos volt akár a reggeli akár a vacsora, csak sajnos nincs megoldva a melegen tartása. Ha ezt meg tudják oldani hogy a meleg étel meleg legyen akkor csak nagybetűvel tudok nyilatkozni a szállodáról. Csodaszép kívül belül. Köszönjük hogy ott lehettünk .
2019. április 2.a párjával járt itt 55 Amikor megérkeztünk akkor felemás érzéseink voltak, nincs lift és a másodikon kaptunk szobát, ami kényelmes, tiszta volt. A személyzet udvarias és segitőkész. Az étel nagyon finom izletes magyaros, lehetne
több választék. A szállodához kapcsolódó városi fürdő nekünk teljesen megfelelt, van élménymedence, úszómedence, termálmedence,szauna, és szép tiszta.
Talán a hétvégi nyitvatartáson lehetne válltoztatni mert 10. -kor nyit. A falak viszont vékonyak, minden áthallatszik a szomszéd szobából. Ár érték arányban megfelelő.
2019. február 21.a párjával járt itt 45 A szoba nagyon kényelmes, izléses,csak egy kifogás merült fel bennünk hogy a nedves töröközők száritására csak egy szétnyitható száritó áll rendelkezésre, nagyon örültem volna egy fürdőszobai törölközőszáritónak mert a fürdőköntös és a wellnes törölközők nem száradnak meg a két fürdőzés között.
Az étkezés a Béke étteremben van megoldva, esetenként bizony zsúfolt és a személyzet minden igyekezete ellenére nem minden esetben tudták utánpótolni. Összességében meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal. Köszönjük.
2018. augusztus 24.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szobával nagyon meg voltunk elégedve, kényelmes tágas, ugyan voltak lakótársaink hangyák képében. Nagyon sok helyen megfordultunk, és ha azt látom az étlapon hogy Brassói aprópecsenye, akkor mindenki tudja hogy mit szeretne kapni,de át kellene nevezni mert köze nem volt hozzá amit kaptunk. Nagy negativumnak tartom hogy a Wellnes részleg csak Délelőtt 9.
-től délután 18. -ig üzemel. Ez azért is hátrány mert nincs kültéri medence,a wellnes részleg melletti napozó rész nagyon kicsi és csak ideig óráig süt oda a nap, és lehet mélygarázsnak is nevezni mert közvetlen mellette parkolnak az autók. A négy csillag fényében sajnos voltak hiányérzeteink, több három csillagos szállodában többet kaptunk kevesebb pénzért.
2017. szeptember 19.a párjával járt itt 55 Mi kora tavasszal voltunk a Kakadu Holtelben és nagyon elégedettek voltunk ugy a félpanziós ellátással, mint a szobával. Kiválló ötletnek tartom a teakonyhát, bár több szálláshelyen találkozhatnék vele,jó idő esetén ki lehet ülni a teraszra,nagyon közel bevásárló központ van és a térség is bővelkedik látnivalóval.
A medence lehetne kicsit melegebb,bár gondolom ez nyáron igy is elfogadható. Kellemes családi hotel.